Meşher'den Film Gösterimi John Craxton: Hayatın Lütufları

Britanyalı ressam ve tasarımcı John Craxton’ın ülkemizdeki ilk sergisine ev sahipliği yapan Meşher, sanatseverleri 15 Haziran Perşembe günü Tony Britten’ın yönetmenliğini yaptığı John Craxton: A Life of Gifts [John Craxton: Hayatın Lütufları] filmiyle yeniden buluşturuyor.

İstanbul’un önde gelen disiplinlerarası sanat mekânı Meşher, Britanyalı ressam ve tasarımcı John Craxton’ın yaşamını ve eserlerini tanıtan John Craxton: Işığın Peşinde sergisini ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Sanatçının biyografisinin yazarı ve arkadaşı Ian Collins’in küratörlüğünü üstlendiği sergi, 23 Temmuz 2023 tarihine kadar görülebilecek.

Sergiye paralel düzenlenen etkinlikler de her ay gerçekleştirilen film gösterimiyle sürüyor. İlki 8 Nisan 2023 tarihinde filmin yapımcısı Anwen Hurt’ün de katılımıyla, ikincisi ise 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Tony Britten’ın yönetmenliğini yaptığı John Craxton: A Life of Gifts [John Craxton: Hayatın Lütufları] filmi, 15 Haziran 2023, Perşembe günü saat 18.00’de yeniden gösterilecek. Film, Ian Collins’in aynı isimli kitabından ilhamla Craxton’ın sanatına ve hayat dolu karakterine odaklanıyor. 79 dakika uzunluğundaki film, Türkçe altyazılı olarak izlenebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni