Türkiye’nin Yerli Sosyal Medyası “Kavvun” Yeni Alacağı Yatırımlar ile Instagram ve Twitter’a Rakip Olmayı Hedefliyor

Türkiye'nin yerli yazılım alanındaki yeni unicorn'u olma vizyonuyla hızlı büyümesini sürdüren Kavvun, yeni yatırım turuyla birlikte şirket değerlemesini 2024 yılı ikinci çeyreğinde 6 milyon dolara yükseltmeyi hedefliyor. Kavvun böylece 2020’den bugüne değerlemesini 50 kat artırmış olacak.

 

2020 yılı Mart ayında “Atahan Duran” tarafından yapımına başlanan “Kavvun” sosyal ağ uygulaması 5 Haziran 2020 yılında ilk lansmanı olarak web üzerinden yayına başladı. 2021 yılında kullanıcı sayısı artışına sebep iOS ve Android App marketlerde “Kavvun” uygulaması olarak yayına girdi. Yerli sosyal medyamız kavvun büyük yatırımcı arayışında ve belirli görüşmeler ile 2023 yılı sonunda şirket değerini arttırmayı hedefliyor.

 

Türkiye'nin yerli yazılım alanındaki yeni unicorn'u olma vizyonuyla hızlı büyümesini sürdüren Kavvun, yeni yatırım turuyla birlikte şirket değerlemesini 2023 yılı sonunda 6 milyon dolara yükseltmeyi hedefliyor. Kavvun böylece 2020’den bugüne değerlemesini 50 kat arttırmış olacak.

 

Sosyal ağ uygulamalarında rakiplerinin çok büyük olduğunu söyleyen “Atahan Duran” kavvun uygulamasının gün gelecek herkes tarafından kullanılacağını dile getirdi. Instagram ve Twitter’a rakip olacaklarını söyleyen “Atahan Duran” çok farklı arayüz ve geliştirmekte olduğumuz farklı içerikler ile özgün bi sosyal ağ olarak piyasadayız. Gün geçtikçe kullanıcı sayımız artıyor ve aktif kullanım çoğalıyor. Yerli sosyal medya uygulaması ile önceliğimiz Türk insanını yerli içeriklere yönlendirmek. Türk yatırımcılarında bizim gibi yerli yazılımlara önem vermesini çok istiyoruz. Kavvun’da gönderi paylaşma, haber makaleleri okuma, sesli ve görüntülü görüşme var. Yerli sosyal ağ ile milletimize kullanabilecekleri bi uygulama sunduk. Kavvun uygulaması şu an 10 dilde yayında ve tüm Dünya’da kullanılıyor. 3 senelik bir emekle bu zamanlara sıfır yatırım ile getirdik. Bundan sonra da yeni alacağımız yatırım ile kavvun’u bu sosyal ağ pazarda herkese kullandırma hedefimiz var.

 

Sosyal Ağ uygulama piyasasında farklı ve yeni içerik isteyen kullanıcılara sunulan “kavvun” yerli sosyal medya uygulamasının “Kavvun Bilişim Teknolojileri A.Ş.” CEO ve Kurucusu Atahan Duran’ın karşımıza gelişmiş bir yazılım projesi ile çıktığını görüyoruz. Kısa sürede çok daha fazla kitleye ulaşacaklarına inanıyoruz.

 

Türkiye’de yazılım sektörünün geliştiğini dile getiren Atahan Duran, yerli yazılımların desteklenmesinin mutluluk verici şekilde olduğunu ifade ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni