Körfez Oto Ekspertiz Merkezi

Araç alımı sıfır olarak gerçekleşebildiği gibi ikinci el araçları da büyükpp bir ilgi duyulmaktadır. Alım esnasında öncelikle araçların temiz olup olmadığı gibi detaylara dikkat edilir. Fakat dıştan elde edilen görünüm her zaman araçların istediğiniz gibi olduğu anlamına gelmez. Meydana gelen alım işlemlerinde dışarıdan kusursuz gibi görünen araçlar üzerinde kaza veya iç problem olma ihtimali oldukça yüksek olmaktadır.

Araçlar içerisinde dışarıdan görülemeyen kusurların tespit edilmesi amacıyla gerçekleşen kontroller Körfez oto ekspertiz hizmeti ile sizlere sunulmaktadır. Ekspertiz işlemi özellikle araç alma konusunda deneyimi bulunmayan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bir işlem olmaktadır. Firmamız gibi güvenilir adresler üzerinde bu alanda profesyonel hizmet alarak sorunsuz bir araç almak mümkün hale gelir.

Profesyonel Oto Ekspertiz Hizmeti

Araç sektörü içerisinde muayene sistemi her zaman yer almaktadır. Araçlar içerisinde sorunlar hakkında inceleme yapılan bu sistem sayesinde ekspertiz uzmanlar tarafından işlemler meydana gelir. Uzman ekspertiz, mevcut araçlar üzerindeki incelemeler doğrultusunda raporlar oluşturur. Genel olarak sunmakta olduğumuz ekspertiz hizmeti özellikle ikinci el araç sektörü içerisinde sıklıkla tercih edilmektedir. Gerçekleştirmekte olduğumuz hizmetler ile birlikte oluşabilecek problemlere tedbir alınırken hem de maddi olarak masraflar engellenmiş olmaktadır.

Orhagazi oto ekspertiz hizmeti ile birlikte araç içerisinde yer alan tüm kusurlar ortaya çıkmaktadır. Detaylı bir şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz işlemler ile birlikte titiz bir inceleme süreci meydana gelir. Ardından ise raporlar sizlere sunulur. Ekspertiz hizmetlerimiz ile birlikte özellikle ikinci el araç alınma esnasında büyük bir pratiklik meydana gelmektedir. Gerçekleştirmiş olduğumuz detaylı ekspertiz işlemleri ile birlikte araç motoru başta olmak üzere tüm iç detaylara dikkatli bir şekilde incelenmekte ve hasar tespiti gerçekleştirilmektedir.

Oto Ekspertiz Nelere Bakar?

Dikkat isteyen bir işlem olan oto ekspertiz sürecinde öncelikle araç süspansiyon kontrolü ile başlanmaktadır. Aracın süspansiyon muayenesi ile birlikte bir takım gelişmiş donanımlar kullanılır. Araç içerisindeki direnç kaybı incelenerek diğer bir aşama olan araç fren kontrol sistemine geçiş yapılır.

İşlemlere devam edilirken daha sonra profesyonel ekspertiz hizmetimiz ile birlikte araç içerisinde dyno yani motor detaylı inceleme süreci başlatılmaktadır. Motor testleri gerçekleştirilerek motor üzerinde problem olup olmadığı incelenir. Motor aşamasının incelenmesi ile birlikte aracın beyin sistemi üzerinde inceleme meydana gelir el freni gibi detaylar kontrol edilerek araç ekspertiz muayenesine son verilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı