100x Fırsatı, Baby Simpsons (BBS) Nedir? Airdrop Fırsatı

Baby Simpsons’ın dünyanın dört bir yanındaki on binlerce insanın kalbini ♥️ hızlı bir şekilde kazanabilmesi,  o zamanlar ekibin en çılgın hayallerinin çok ötesindeydi. Şu anda gerçekten topluluklarını destekleyen, kararlarına saygı duyan ve büyüten bir kripto para projesi olarak karşımıza çıkıyor.

Baby Simpsons, adil kararların tamamen kullanıcıların fikir birliği ile alındığı, P2E Game-Fi mekanizması ile güçlendirilmiş blok zincir tabanlı zengin bir belirteçtir. Simpsonlar serisini rol model edinmiş ve bir işbirliği altında çalışmalarını devam ettirmektedirler. Simpsonlar topluluğunun da büyüklüğü göz önüne alındığında gerçekten büyük potansiyelli bir proje olarak dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyorlar.

Kullanıcılar ayrıca oynadıkça çok sayıda $BBS Token kazanabilecekler! Ayrıca kullanıcılar, kazandıkları BBS Token’ları BNB gibi bilindik ve güvenilir coinler ile takas edip gelir elde edebilecekler. Kripto para ön satışlarını takip edenler ve kısa vadeli yüksek kar hedefleyenler için de kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir kripto para ön satışı olarak dikkat çekiyor.

🎁$BBS Token Ön Satışına Katılmak için:👇

✅ https://ico.babysimpsons.co Adresine gidin ve kullanıcı paneline kayıt olun. Devam eden bir ön satışa size ait panelinizden katılabilir ve erken dönem yatırımınız ile güzel miktarda kar elde edebilirsiniz.

Ayrıca şu anda ön satışta olan projenin ücretsiz bir airdrop etkinliği de mevcut. Kripto para airdrop gruplarında gezinen ve yatırım yapmadan güzel gelirler elde etmek isteyen arkadaşlarımız için de kaçırılmayacak güzel bir fırsat olarak görüyoruz. Airdrop’a katılıp ücretsiz BBS kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

💎 Baby Simpsons (BBS) Airdrop’una Katılmak için:👇

✅ Baby Simpsons Airdrop Bot’una gidin (https://t.me/BabySimpsonsBot) ve görevleri tamamlayın, ardından sadece kazandığınız ücretsiz $BBS Token’larınızı toplayın!

2023’de piyasaya çıkacak olan Baby Simpsons Play to Earn (oyna ve kazan) oyunu yakında Metaverse Evreninde sizinle buluşacak. Henüz pump/yükseliş aşamasına gelmeden radarımıza giren bir proje oldu. Ekip ile alakalı haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın!

Baby Simpsons Sosyal Medya Hesapları:

🐤 Twitter: https://twitter.com/thebabysimpsons

🤳 Instagram: https://instagram.com/babysimpsons/

🙅‍♂️ Duyuru Kanalı: https://t.me/thebabysimpsons

📎 Website: https://babysimpsons.co

🌍 Resmi Telegram Sohbet Grubu: https://t.me/babysimpsonsglobalchat

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0QY5hUl9DrM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı