Xiaomi, Entegre Yedekleme Seçeneği ile Galeri Uygulaması Deneyiminde Çıtayı Yükseltiyor

Xiaomi, MIUI Android cihaz kullanıcılarının fotoğraflarını ve videolarını yedeklemeyi kolaylaştıran yeni işlevini duyurdu. Xiaomi, kullanıcılara Google Fotoğraflar uygulamasını ayrı olarak kullanmak yerine MIUI cihazlarındaki fotoğrafları ve videoları Xiaomi'nin yerleşik Galeri uygulamasından doğrudan Google Fotoğraflar'a yedekleyebilmelerine olanak tanıyan entegre bir işlevsellik sunuyor.

 

Xiaomi International Ürün ve Teknoloji Müdürü Quanxin Wang, "Xiaomi olarak yazılım ürünlerimizle ilgili kullanıcı deneyimini sürekli iyileştiriyoruz. Google Fotoğraflar ve Xiaomi, kullanıcıların akıllı telefonlarında çektikleri fotoğrafları ve videoları için güvenilir bir platform sağlamayı amaçlayan değerleri paylaşıyor. Google Fotoğraflar ile yaptığımız iş birliğimiz, kullanıcılara verilerinin güvenli bir şekilde saklandığından emin olmalarını ve gerektiğinde farklı cihazlardan kolayca erişebilmelerini sağlayacak" dedi.

 

Google Fotoğraflar Başkan Yardımcısı Shimrit Ben-Yair, "Xiaomi kullanıcılarına fotoğraflarını ve videolarını Android cihazlarından Google Fotoğraflar'a yedeklemeyi kolaylaştıran bir işlev sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Tüm anılarınızı bir araya getiren Google Fotoğraflar, en iyi anlarınızı birden fazla cihazda kolayca aramaya, düzenlemeye, paylaşmaya ve yeniden yaşamaya yardımcı oluyor" dedi.

 

MIUI cihazlarından Google Fotoğraflar'a içerik yedeklemenin yanı sıra, Xiaomi Cloud kullanıcıları mevcut yedeklenmiş fotoğraf ve videolarını Google Fotoğraflar'a kolayca taşıma seçeneğine de sahip olacak. Bu özellik, 24 Ekim 2022'de Singapur'dan başlayarak mevcut cihazlarda uygulama güncellemeleri yoluyla kullanıma sunulacak ve diğer pazarlar da bunu takip edecek. Google Fotoğraflar kullanıcıları, Google hesaplarıyla 15 GB depolama alanını (Gmail, Google Fotoğraflar ve Google Drive arasında paylaşılır) ücretsiz olarak kullanabiliyor. 15 GB'den daha fazla ek depolama alanına ihtiyaç duyan kullanıcılar, Google One aracılığıyla genişletilmiş depolama alanı satın alabilecek ve ek avantajlardan yararlanabilecek. Mevcut Mi Cloud içeriklerini Google Fotoğraflar'a taşıyan kullanıcılar, geçiş sırasında Google One¹ ile 3 ay boyunca 100 GB'den başlayan ek depolama alanı sağlayan ve aynı zamanda kullanıcıların Google One'ın ek avantajlarının bir önizlemesini deneyimlemelerine olanak tanıyan tanıtım amaçlı üyelik denemelerinden yararlanabilecek.

 

Xiaomi kullanıcıları ayrıca Google One üyeliği ile güçlü bir yedekleme hizmetinin, Google Fotoğraflar'da gelişmiş düzenleme özelliklerinin, uzman Google desteğinin, 5 adede kadar ek Google hesabıyla aile paylaşımının ve diğer yararlı özelliklerin keyfini çıkaracak. Üyelik avantajları, Xiaomi kullanıcılarına birinci sınıf bir Google deneyimi sunmak için geliştirilmeye devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni