Kişiye Özel Astrolojik Doğum Haritası

Astrolojik alanda uzman olmasanız da şahsınıza özel tamamen detaylı analizler içeren astroloji haritanızı çıkarabilirsiniz. Haritanızı hesaplamak için doğum gününüze ait tarih ve saat verilerini ve doğduğunuz şehri girmeniz yeterlidir. Doğum haritamı göster butonunu tıklamanızla birlikte derhal haritanızı görüntüleyebilirsiniz.

Gök günlüğü denilen tablolar tüm tarihler için gezegenler ve Güneşin yerleşimlerini tespit etmek için kullanılan tablolardan oluşur. Bu tablolara bakarak, astrolojik konumları görebilirsiniz yine de, gerek harita çizmek ve gerekse astrolojik işaretleri okuma ve yorumlama bölümünde tıkanıklık yaşayabilirsiniz. Haritadaki sembollerin okunması sadece eğitimli astrologlar tarafından yapılması imkan dahilinde olan zor ve karmaşık bir iştir. Bu konuda bir astrologtan profesyonel danışmanlık hizmeti alabilir ya da internet sitemizdeki doğum haritası tespit etme formunu kullanabilirsiniz.

Yıldız haritaları çıkarılırken işlemlerde kullanılacak olan doğum saati bilgisinin doğru olması kesin bir öneme sahiptir ki, bazı hallerde üç beş dakikalık sapmanın bile tüm ev ve burç konumlarını etkileyeceğini unutmamak gerekir. Natal haritaların doğru bir şekilde çıkarılabilmesi ve yorumlarının ortaya konulabilmesi için, doğumun gerçekleştiği anın kesin olarak bilinmesi şartı vardır. Websitemizde ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz doğum haritası hesaplama uygulaması da, gün, ay, yıl ve saat olarak giriş yapacağınız bu veriler dahilinde kişiye özel astrolojik doğum haritası sonucunu detayları ile birlikte vermektedir.

Astrolojik harita hesaplaması yapmak pek çok teknik bilgi gerekliliği içeren, son derece karmaşık ve zor olan bir iştir. Dolayısı ile astrolog olmayan bir kişinin kişisel doğum anına ait yıldız haritasını çıkarması, gereken astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece ihtimal dahilinde değildir. Ancak teknoloji çağında olduğumuz bu günlerde tüm hesaplamaları kolayca yapabilen bilgisayar programları üretilmiştir. Bizler de sitemizi kendi natal haritanızı en kolay şekilde çıkarabilmeniz için tasarladık.

Doğum haritalarındaki ev ve burç konumlarının kısmen yoruma dayalı tarafları olsa da, gerçekte astrolojik parametreler dahilinde belli manalara işaret eder. Bu yüzden bire bir olmamakla birlikte farklı astroloji uzmanlarının yorumları neredeyse aynıdır.

Astrolojik cisimlerin konumları her dakika değişse de, bir doğum haritası doğum tarihine özel olarak gökyüzünün bir fotoğrafı olduğu için sabittir.

İnternet üzerinde yayın yapan pek çok doğum (natal) haritası sitesiyle karşılaşıyoruz. Bu uygulamalara baktığımızda, çoğunun yalnızca gezegen ve burç sembollerine yer verdiğini, ama bu sembollerin neyi ifade ettiğini herkesin anlayacağı biçimde izah etmekte yetersiz kaldığını görüyoruz. Halbuki astroloji alanında uzman olmayan kişiler detaylı ve kapsamlı doğum haritası analizlerini görmek isterler. Bu bilinçle bizler de astroasist.com olarak ayrıntılı açıklamaları içeren bir ücretsiz doğum haritası uygulaması olarak hizmet veriyoruz.

İlk zamanlarda üst düzey astroloji bilgisine sahip olanların ephemeris aracılığıyla uzun uğraşılardan sonra çıkarmak zorunda kaldıkları doğum haritalarını, günümüzde teknoloji nimeti sayesinde dakikalar içerisinde hesaplamak ve tüm detaylarını görmek mümkün hale geldi.

Genel hatları ile ücretsiz doğum haritaları astrologların bilgi ve tecrübelerinin teknoloji yardımıyla özel programlara aktarılarak sunulan türüdür.

Doğum haritası bir kimsenin doğduğu zamanda bulunduğu konuma ait astrolojik açıdan etki eden Güneş ve diğer gezegenlerin bulunduğu yerleri ve bir birleri ile olan açılarını gösteren bir haritadır.

Yükselen Burç Hakkında Tüm Merak Edilenler

İlk evdeki burcun ne mana taşıdığı ve karaktere olan tesiri, hesaplamanın ardından elde edilen sonuçla beraber verilmektedir. Bir doğum haritasında 1. Evin önemi Güneş burcundan bile fazladır demekle yanlış birşey söylemiş olmayız. Çünkü yükselen ortaya çıkarıldıktan sonra tüm yıldız haritasının ayrıntıları da hesaplanabilecektir. Astrolojide bir kural olarak öngörüler her zaman yükselen burca (1. Ev) göre yapılır. Bu da yükselenin ehemmiyet derecesini anlatan en önemli bilgidir aslında. Doğum yeri ve saatinizi girerek mutlaka yükselen burcunuzu öğrenin. Bu bilgi, kendi özelliklerinizi daha iyi anlamanızı, dış dünyaya nasıl bir izlenim verdiğinizi daha hızlı bilmenizi mümkün kılar.

ASC Ascendant doğum anınızda bulunduğunuz şehre göre, doğu tarafında yükselmekte olan burca izafe edilen addır. 12 ev sistemine göre çizilmiş olan yıldız haritanızdaki ilk evinizdir. Çoğunlukla insanlar kendilerini Güneşin konumlandığı burca göre tarif etseler bile, dışarıdan bakılınca başkalarının gözünde daha farklı biçimde görünebilirler. Çünkü dışarıya verdiğimiz izlenim en fazla yükselen burçla ilgilidir.

Sitemiz aracılığı ile, herhangi bir astrolojik bilgiye ihtiyacınız olmadan da yükselen burcunuzu (1. Ev) tespit edebilirsiniz. Yapmanız gerekense son derece basit. Elbetteki doğduğunuz saati doğru bir şekilde bilmeniz kaydı ile. Web sitemizdeki yükselen burç hesaplama kısmına, doğum saatinizi doğum lokasyonunuzu girin, ardından görüntülenecek olan yükselen burcumu göster butonunu tıkladığınızda işleminiz tamamlanacaktır.

Bildiğiniz üzere, Güneşin ışığından daha fazla yararlanmak adına saatler belirli tarihlerde ileri ya da geri alınır. Son birkaç senedir bizim coğrafyamızda bu ileri saat uygulaması sonlandırılmış olsa da, ASC (Ascendant) burcu hesaplanacak kişinin doğum yılında bu tür bir uygulamanın yapılıp yapılmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplama işlemleri buna göre yapılmalıdır.

Kimi sitelerde yükselen burç tespit etme yöntemleri ile alakalı araştırma yaparken aynı yetersiz bilgileri veren basit çizelgeleri görmüşsünüzdür. Yükselen burcun bulunması konusunda net bilgi veren basit bir yükselen burç bulma cetveli yoktur aslında. İncelediğiniz bir tabloda, coğrafi konuma yer verilmiyor ve yalnızca Güneş burcu ve 2 saatte bir yükselen burç değişimi yapılıyorsa önemsemeyin. Çünkü en doğru yükselen burç bulma işlemlerinde doğum yeri bilgisi, yerel saat farkı ve bununla birlikte yaz/kış saati uygulaması olmazsa olmaz öneme sahiptir.

Yükselen burcun bulunması için gök günlüğü verilerinden yararlanılır. Bu kaynaklar herkes için anlamlandırılması mümkün olmayan teknik içeriklerle doludur. Bu çizelgelerden tam olarak faydalanmak için astrolojik olarak ileri düzey bilgi ve deneyim sahibi olunması gerekmektedir. 1. Evin hesaplanmasında en güvenli ve garantili yöntemlerin başında uzman bir astrologtan profesyonel destek almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Bizim astroloji yazılımımızı da bu niyetle güvenle kullanabilir, yükselen burcunuzu kesin bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Güneş Burcu Nedir? Nasıl Yorumlanır? Ücretsiz Servis

Güneş’in konumlandığı burcunuz doğal yapınızı ve yaşamın genel akışı içerisinde stabil kalan ana özelliklerinizi tanımlar. Bu sizin dünyaya parıldadığınız görüntü, gerçek ve içteki parçanızdır. Gerçekte bir güç kaynağı olan Güneş, sistemin merkezinde bulunur ve aynen bu biçimde Güneş burcunuz da benzersiz şahsi odak noktanızı tanımlar. Kişisel özelliklerinizi daha iyi bilmek için sitemizdeki Güneş burcu bulma programından yararlanabilirsiniz. Güneş, astrolojideki en kuvvetli yönetici olduğu gibi, doğum haritanızda da en önemsenen güçtür. Güneş’in enerjisi, özünüzle ve tüm yaşamınız boyunca kim olmaya yaklaştığınızla ilişkilidir. Duygularınızı diğer insanlarla hangi yolla etkileşime soktuğunuzu ortaya koymakla beraber sahip olduğunuz şeylerin, hedeflediğiniz şeylerin ve içsel benlik duygunuzun ana yapısını oluşturur. Orta yaşın sonlarından itibaren, Güneş burcunun tesiri artış gösterir çünkü yaş ilerledikçe, kim ve ne olduğunuzla alakalı kendinize daha fazla güvenirsiniz.

Ay Burcu Ücretsiz Hesaplama

Ay’ın sembolik manada koruyucu olarak Güneş etrafında dolaşması gibi, natal haritamızdaki Ay da kendimizi korurken seçtiğimiz yöntemleri, kendimizi nasıl rahat ve güvende tuttuğumuzu gösterir.

Kendinizin veya doğum saatini bildiğiniz birinin iç dünyasını öğrenmek için, internet sitemizdeki Ay burcu bulma yazılımını kullanabilirsiniz. Şayet Ay burcunuzun ne olduğunu bilmek istiyorsanız doğduğunuz tarih, saat ve bölge bilgilerinizi ilgili kutucuklara yazmanız gerekiyor. Peşinden hesapla butonuna tıklayın. İşte hepsi bu kadar. Eğer başka bir kimseye ait Ay burcu hesaplamasına ulaşmak isterseniz ilgili kişinin doğum saatini, şuan Ay’ın hangi burçta olduğunu bilmek istiyorsanız içinde bulunduğunuz ana ait zaman bilgilerini forma yazmanız gerekiyor. Bununla birlikte belirtilen tarih ve saat içerisinde Ay’ın mevcut konumunu ve o burçta hangi anlamlara geldiğini okuyabilirsiniz.

Ay’ın bulunduğu burç bilinçaltımızı yönetmesi sebebiyle duygusal dünyamızla alakalı birçok konu Ay burcumuzla direkt olarak alakalıdır ki, zevkle yaptığımız şeyler ve alışkanlıklarımız da burçlardaki Ay’ımızın kapsamı altındaki konular arasındadır. Doğrudan hislerimizi etkilemesi nedeniyle yaşamımızın tüm yönlerini maximum seviyede etkileyebilir fakat, daha önemlisi ikili ilişkileri etkilemesidir. Bir doğum haritasındaki Ay burcu özellikle sevgi alanındaki beklentilerimizi, beslenme türümüzü ve duygusal manada rahata erme yöntemlerimizi de belirler.

Duygularımızla ilgili hemen her konuda etkili olan Ay’ın haritadaki yeri astroloji alanındaki uzmanların önemli saydıkları temel konulardandır. Doğum haritasında, Ay’ın konumlandığı burç, bilhassa evlerimizde ve özel hayatımızda çevremize içgüdüsel manada nasıl reaksiyonlar verdiğimizi tespit etmemizi sağlar.

Diğer astrolojik hesaplamalarda da olduğu gibi, Ay burcunun tespiti için de doğum bilgilerinin net olarak bilinmesi şarttır. Bu bölümün doğru olması çok önemlidir, çünkü sadece küçük bir fark farklı bir burca işaret edebilir, bu yüzden emin olmak için mutlaka dikkatli olunması gerekir. Kesin bilgilere sahip olmanız halinde, sitemizdeki gibi doğru hesaplama yapan bir çevrimiçi hesaplama uygulaması gerekli sonucu almanıza yardımcı olacaktır.

Doğum Yeri ve Saatine Göre Merkür Burcu Hesaplama

Yeni tanıştığımız kişinin, aslına bakarsanız Güneş burcuyla değil, Merkür burcu ile karşılaşırız. Merkür nasıl düşündüğümüzü, yazarlık yeteneğimizi ve sosyal hayatta iletişim kurma kalitemizi yönetir. Konumlandığı burca göre Merkür’den aldığınız tesirleri anlayabilmek için Merkür burcu hesaplama sistemimizi kullanıp gereken tespiti yapmalısınız. Harita yerleşimindeki Merkür, öğrenme, bilgiyi toplama ve diğerleriyle paylaşımda bulunma şeklimizi biçimlendirir. Merkür yerleşimimiz iletişim yöntemimizi belirlediğinden ve düşünce sürecimizi temsil ettiğinden dolayı, yaşamımızın tüm alanlarında etki sahibidir. 12 burcun her birisinde yorumu değişen Merkür burcumuz, potansiyel zekamızı ve bu zekamızı nereye yönlendirdiğimizi gösterir.

Venüs Burcu Nedir? Nasıl Çıkarılır?

Venüs değerlere işaret ettiğinden estetik anlayışımız ve maddi varlıklarımızla ilişkilerimizi düzenler. Bununla birlikte en önemlisi, burçlardaki Venüs sevgiye bakışımızı, nasıl şefkat gösterdiğimizi, aşkı nasıl anlamlandırdığımızı ortaya koyar. Sevgilinizle aranızdaki romantik uyumu hesaplamak için Güneş’e göre yorum yapmak az çok bilgi verir fakat, Venüs burcu tespiti doğrudan aşkın kalbine inmenin en etkili yöntemidir. Venüs Zodyak kuşağında devrini sürdürürken, bir günde ortalama olarak bir derece ilerler. Bu, her burçta hemen hemen bir ay misafir olduğu manasına gelir. Bununla birlikte on sekiz ayda bir kere geriye doğru hareket eder ki, tam lokasyonu anlamanın en kestirme yolu doğum haritanıza bakmak ve doğduğunuz gün ve saatte hangi burçta olduğunu görmek için çevrimiçi bir Venüs burcu hesaplayıcısı kullanmaktır.

Mars Burcu Yorumlamada Burç ve Gezegenlerin Anlamı

Bir haritadaki Mars’ın verdiği özellikleri öğrenmek, çalışma biçiminiz ve motivasyon kazanmak için gereksinim duyduğunuz şeylerle alakalı bilgi vericidir. Bu bilgiler, enerji seviyenizi yükseltmenize ve hayatınızı kolaylaştırmanıza olanak sağlayabilir. Mars burcunuzu hızlıca bulmak için Mars burcu hesaplayıcısı kullanabilirsiniz. Diğerlerine oranla Mars oldukça hızlı bir astrolojik cisimdir ve hangi tarihlerde gerileme hareketi yaptığına bağlı olarak iki – yedi ay arasında burçları yönetir. Mars’ın tam bir turu ortalama iki sene sürer. Bu sürenin başlangıcını doğru bir şekilde saptayabilir, içinde bulunduğunuz süreçte neler yaşadığınıza ve nasıl hissettiğinize göre farkındalığınızı geliştirirseniz, iki yıl sonraki Mars etkisinde nasıl harekete geçeceğiniz ve gücünüzü nasıl yönlendireceğiniz ile alakalı iyi bir iş çıkarmış olursunuz.

Jüpiter Burcu Nedir? Jüpiter Burcu Analizi Nasıl Yapılır?

Jüpiter burcunuzu hesaplamanın birden fazla yolu bulunmaktadır. Çevrimiçi bir astroloji uygulaması kullanarak küçük bir işlemle Jüpiter’inizin hangi burçta olduğunu kolayca bilebilirsiniz, tabiki gerekli tarih ve saati bilmeniz şartıyla. Bununla birlikte online Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihlerden de yola çıkabilirsiniz. Doğum haritanız elinizdeyse Jüpiter’inizin bulunduğu konumu bu şekilde de bulabilirsiniz. Özellikle hassas bir şekilde bu konuma detaylıca bakmak isterseniz Jüpiter burcu öğrenme uygulamamızı kullanabilirsiniz. Jüpiter’in bulunduğu burç sizinle alakalı bilinenden çok daha fazla konu içerir, algınızın açıklığını ve bilinç düzeyinizi yükseltme yollarını su üstüne çıkarır. Genişleme anlamına gelen Jüpiter genelde bu özelliği ile birlikte bolca ahlak ta getirir. Jüpiter’in yer aldığı burcu haritanızda anlamış olmanız, hayatınıza daha fazla şans davet etmenize de imkan sağlar.

Ücretsiz Satürn Burcu Hesaplama Programı

Natal haritada, Satürn burcu, sınırlandığımız alanları, korkularımızı ve sorumluluk duygumuzu gösterir. Satürn’ün bulunduğu burç sorumluluklarımızla olan ilişkimizi izah edebilir ve bununla birlikte, normal bir biçimde ifade etmekte zorlandığımız ve hatta kişiliğimizin temel parçası olarak kabullendiğimiz özellikleri de gösterir. Satürn, gezegeni bir burç derecesinde kabaca iki yıl altı ay konaklar ve başlangıçtaki pozisyonuna tekrar dönmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman alır. Astrolojide bu ana Satürn’ün Dönüşü ismi verilir ve bu bir olgunluktur. Satürn’ün bu devri aynı yaş grubundakilerin birbirine benzeyen hayat dersleri aldığı manasına gelir. Websitemizde yer verdiğimiz Satürn burcu bulma yazılımı aracılığıyla Satürn’ün yer aldığı lokasyonu hesaplayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı