Ünlü fotografçi Elkhan Ganiyevin (Elxan Qəniyev) çektigi bu fotograf uluslararasi “Azerbaijan Photo Salon 2022” fotograf yarismasinda sunulan 5 bin 446 fotograf arasindan seçilerek altin madalyaya layik görüldü.

Fotograf yarismasi Uluslararasi Fotograf Sanati Federasyonu, Uluslararasi Sanat Fotograflari Dernegi America Photographs Society, Global Photographs Association ve Türkiye’nin Silla Sanat Sarayi fotograf organizasyonu

Yarismaya dünyanin 64 ülkesinden 382 fotograf arasindan 5 bin 446 fotograf basvurdu. Serbest renk, özgür-beyaz-siyah, insan ve seyahat konularinda gönderilen fotograflar Türkiye, Kibris ve Banglades’ten 3 kisilik bir gruptur.

Degerlendirme, fotograf organizasyonlarinin kosullari çerçevesinde uluslararasi olarak yapilmistir. Toplamda 43 ülkeden 166 fotografçiya dört adaylik sunulan 245 ödül verildi.

Yarismanin en iyilerine altin, gümüs ve bronz madalyalar, özel kurdeleler ve diplomalar takdim edilecek ve dereceye girenlerin fotograflarinin yer aldigi bir elektronik katalog hazirlanacaktir.
Yarismada Elkhan Ganiyev altin madalya ile ödüllendirildi.

https://ganiyevart.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı