Unichallange Tech, Dijital Pazarlama İletişimi Sektörünün Yeni Adaylarını Buluşturdu

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, ilki 2015 yılında düzenlenen Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı UniChallenge, Tech versiyonuyla beşinci kez online olarak gerçekleşti. 11-22 Eylül arasında gerçekleşen eğitim kampına 19 farklı şehir ve 36 üniversiteden toplam 50 katılımcı yer aldı. 

Temel hedefi mühendis adaylarına, teknoloji odaklı Dijital Pazarlama İletişimi dünyasını tanıtmak ve teknolojiyle pazarlama iletişimini bir arada kullanmayı öğretmek olan programın açılış konuşmasını IAB adına Eğitim Yürütme Kurulu Başkanı Zeynep Taptık Bilgen yaparken, BtcTurk Pazarlama Direktörü Eda Elif Özbek de açılışta katılımcılarla buluştu. 

Bu yıl BtcTurk’un ana sponsorluğunda gerçekleşen program kapsamında öğrenciler dijital odaklı eğitimler alma imkânı buldu. Evyap ve Unilever’ın Kariyer Sponsoru olarak destek verdiği eğitime Publicis Group TürkiyeDestek Sponsoru olarak katkıda bulundu. Programın bu yılki tanıtım materyalleri FCB Artgroup tarafından hazırlandı. Ayrıca Eti de Mutluluk Sponsoru olarak UniChallenge Tech katılımcılarına özel birer ikram kutusu gönderdi.

Bu yıl deprem bölgesinden 8 öğrencinin de yer aldığı kampta, iki hafta boyunca katılımcılar sektörün önde gelen isimleriyle buluştu. Ayrıca programın bu yılki ana sponsoru BtcTurk | Kripto verdiği brief üzerine grup projelerini hazırladılar. Sunumlar arasında ilk 3’e giren ekipler IAB üyesi firmalarda 1 aylık staj hakkı elde etti.

Yapılan sunumlar sonucunda dereceye giren gruplar:

1.Grup:

Ayşe Simay Öz – Yıldız Teknik Üniversitesi

Ezgi Özmeriç – Eskişehir Teknik Üniversitesi

Mücahit Ölez – Düzce Üniversitesi

Ümit Alıcı – Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

2.Grup:

Berkay Esen – Yalova Üniversitesi

Burcu Çıbıkcı – Eskişehir Teknik Üniversitesi

Burcu Karagöz – Galatasaray Üniversitesi

Ege Şeker – İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi

İremsu Alkızıl – Sakarya Üniversitesi

3.Grup:

Elif Hürcan – Kadir Has Üniversitesi

Melisa Karakuş – Süleyman Demirel Üniversitesi

Mustafa Ceyhun Çalışkan – Marmara Üniversitesi

Nidanur Burun – Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Onur Çakır – Fırat Üniversitesi

 

Katılımcılardan bazıları program ile görüşlerini şu sözlerle paylaştı:

Ezgi Özmeriç / Eskişehir Teknik Üniversitesi:

“Unichallenge Tech benim için yeni bir alana güzel kapı oldu. Başarı ile tamamladıktan sonra arkama dönüp baktığımda gerçekten çok keyifli bir süreç geçirdiğimi görüyorum. Online olmasına rağmen bu kadar interaktif ilerleyen bir eğitim görmedim sanırım. Her bir eğitimde odağım egitmendeydi ve can kulağı ile dinliyor, notlar alıyordum. Dijital pazarlama alanında kendini gelistirecekler ama nereden başlayacaklarını bilmeyenler için bulunmaz bir altın Unichallenge. Herşey için teşekkür ederim.”

Kübra Evin / Karadeniz Teknik Üniversitesi:

“Bence UniChallenge özellikle bir öğrenci için medeni cesareti ve disiplin kazanması için çok güzel bir fırsat. Ben de çoğu katılımcı gibi bu alanda çalışmak isteyen biri için olabilecek en iyi başlangıç olduğunu düşünüyorum. Özellikle tanımadığımız insanlarla iki haftada bir proje çıkarmaya çalışmamızı sağlamanız bize büyük bir sorumluluk hissi sağladı. UniChallenge sayesinde öğrenci de olsam iki hafta için kendimi iş hayatında gibi hissettim. Bu deneyimi yaşama fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.”

Melisa Karakuş / Süleyman Demirel Üniversitesi:

“Katılırken de geçmişini araştırarak girdiğim UniChallenge’da, süreç bizi arada zorlasa dahi çok verimli, yaratıcı, bilgili, eğlenceli ve dolu dolu geçti. Girerken de keyif alacağımı tahmin etsem bile bu kadarını tahmin etmemiştim. Proje sunumlarımızı bitirdiğimiz anda bir boşluğa düştük gibi oldu :))”

Onur Çakır / Fırat Üniversitesi:

“UniChallenge; her yeni sunumda vizyonunuza seviye atlatan, her bir detayın titizlikle ve özenle hazırlandığı, kendinizi bu programın akışına bırakırsanız müthiş bağlantılar ve dostluklar edinebileceğiniz bir kamptır. Tadını çıkarın :)”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı