RTX Remix, Açık Beta'da Kullanılanıma Açıldı!

NVIDIA tüm mod yapımcılarına, yeni NVIDIA RTX Remix Açık Beta‘yı denemek, deneyimlemek ve geri bildirimde bulunmak amacıyla tam sürüm yayınlanana kadar ücretsiz olarak indirilebildiğini duyurdu.

Ayrıca GeForce.com adresinde ayrıntılı bir ‘Başlangıç Kılavuzu‘ da yer alıyor. 

RTX Remix Modlama Oyununu Değiştiriyor

NVIDIA, NVIDIA RTX Remix ile, modderlara, favori klasik oyunlarını ışın izleme, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex, modern fizik tabanlı render (PBR) varlıkları ve üretici yapay zeka dokusu araçlarıyla yeniden tasarlamalarına olanak tanıyor.

NVIDIA Omniverse üzerine inşa edilen NVIDIA RTX Remix, DirectX 8 ve 9 oyunlarını sabit işlevli işlem hatlarıyla yeniden düzenlemeye yönelik uçtan uca bir platform. Uyumlu oyunlar ise ModDB’deki topluluk listesinde yer alıyor. Uyumlulukla ilgili teknik bilgileri Remix belgelerinde bulabilirsiniz.

Remix, iki ana bileşenden oluşuyor: Birinci bileşen, ışıklar oluşturmak ve yeniden tasarlanmış varlıkları oyun sahnesine eklemek amacıyla kullanılan bir uygulama. İkinci bileşen ise klasik oyun sahnelerini yakalamak ve yeniden tasarlanmış varlıkları oyun oynatılırken tekrar oyuna enjekte etmek için kullanılan bir runtime.

 RTX Remix İş Başında

RTX Remix, NVIDIA’nın kendi Portal  oyununda RTX ile yapılan etkileyici remasterları ve modderlar tarafından oluşturulan PortalPrelude RTX’yi başarıyla kullanıldı. Şimdi ise Orbifold Studios, RTX Remix’i kullanarak Half-Life 2An RTX Remix Project‘i geliştiriyor. Bu, tüm zamanların en yüksek puanlı oyunlarından birinin topluluk tarafından yapılan bir düzenlenmiş hali. Ravenholm için yapılan Remix güncellemelerini sergileyen en son Half-Life 2 RTX oynanış fragmanına göz atın.

RTX Remix uygulamasının Açık Beta’da yayınlanmasıyla, modcular bir sonraki seviye RTX modları geliştirebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı