Mavi ev sakinleri ‘Atatürk’ü sevdiği türküler ile andı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alzheimer Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi sakinleri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıl dönümünde sevdiği türküler ile andı.  

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alzheimer Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi’nde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Alzheimer hasta ve hasta yakınları, Atatürk’ü sevdiği türküler ile andı. Alzheimer hasta yakınlarından oluşan koro ile birlikte Nurettin Dabağoğlu Sanat Grubu Türk Halk Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi. 

 

DUYGU DOLU ANMA

‘Havada Bulut Yok’, ‘Çökertmedim Çıktım Halilim’, ‘Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa’ gibi Atatürk’ün sevdiği türküler ile Alzheimer hasta ve hasta yakınları Atatürk’ü andı. Zaman zaman hüzünlenen Alzheimer hasta ve hasta yakınları, türkülerle duygulandı. Anma programın sonunda ise Mavi ev sakinleri, ellerinde Türk Bayrakları ile İzmir Marşını seslendirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alzheimer Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi misafirleri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e vefatının 84’üncü yılında bu anlamlı program ile saygı ve özlemle andı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni