Nigar Yıldırım'ın Yeni Teklisi “Çok Ararsın" Yayınlandı!

2021 yılında “Eyvallah” adlı ilk tekli çalışması Babba Media etiketiyle yayınlanan müzisyen Nigar Yıldırım, sözleri Cumhur Çiğci’ye, bestesi ise İsmet Taşçeşme’ye ait olan “Çok Ararsın” adlı çalışmasıyla tekrar dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. NetD’de yayınlanan çalışmaya ayrıca Emre Ay yönetmenliğinde bir de klip çekildi.

Vatan gazetesinden Güney Güneyan’a demeç veren müzisyen Nigar Yıldırım, “Çok Ararsın” adlı çalışmamın hayatıma farklı bir yön vereceğinin farkındayım. Buna hazır ve heyecanlıyım. Bu şarkıyı bulmak için gerçekten onları çok aramış olabilirim” ifadelerini kullandı.

“Müzisyenleri Ankara’da Tutamıyoruz”

Ankara’da müzik çalışmalarına devam eden Yıldırım, “Sektör açısından bakıyorsak eğer, gerçekten çok başarılı müzisyenlerin olduğu bir şehir diyebilirim ya da ben onlarla çalışma fırsatı bulabildim. Arkadaşlarımız, iyi ve yüksek kaşeli sanatçıların ardında çalmaya gidiyor. Tabii, onları burada tutamıyoruz” diyor.

 

“Sabahın İlk Işıklarına Görene Dek Çalıştık” 

Yeni teklisiyle ilgili bilgiler veren Yıldırım, Emre Ay yönetmeliğinde çekilen klip için ise şunları söyledi: “Sevgili menajerim Ahmet Orhan Kapcı, beni çok genç ama çok yetenekli bir ekiple tanıştırdı. Yaptıkları çalışmaları izledim ve çok beğendim. Ondan sonra şarkıyı onlara attım onlarda şarkıyı çok beğendiler. Hepimiz çok heyecanlandık. Hemen kafada fikirler oluşmaya başladı. Birkaç toplantı sonrasında ise kurgu hazırdı.  Sanırım bu klip sayesinde ilk defa bu kadar uzun kuyruklu bir elbise giydim. Sabah ışıklarını görene dek, iki gün boyunca çok eğlenerek çalıştık ve nihayetinde de sevgili Emre Ay’ın yönetmenliğinde çok da güzel bir klip çektik.

Nigar Yıldırım’ın yeni projesi “Çok Ararsın” 12 Temmuz’da  NetD’de ve tüm müzik platformlarında yayınlandı!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı