Dristor Döner Avrupa Merkezinde

Romanya’nın en popüler restoranlarından biri olmayı başarmış olan Dristor Döner ve Dristor Kebap, 1999 senesinde Bükreş’te Mustafa Pakcan ve oğulları Ahmet Uğur ve Kazım Fatih Pakcan tarafından küçük ölçekli bir kebap işletmesi olarak sektöre merhaba demiştir. İlk yıllarda küçük bir dükkan olarak sektöre adım atan işletme günümüzde Bükreş şehrinin en popüler ve kalabalık lokasyonlarında yer alan 12 adet şube sayına ulaşmayı başarabilmiş olan Türk Restoranıdır.

Dristor Döner ve sevilen bir diğer ismiyle Dristor Kebap, sektöre giriş yaparken “et bizim işimi” sloganını benimsemiş ve o gün bugündür eşsiz ve farklı lezzetleriyle Romanya’nın bilinen dev markalarının arasına girmeyi başarmış ve bu sektörde her geçen gün başarılı bir ivme yakalamaktadır.

Sevilen lezzetlerin durağı olarak lanse edilen Dristor Döner ve Dristor Kebap, günümüzde kendi öz sermayesiyle bir düzine şube sayısına ulaşabilmiş, bunu Romanya ülkesinde başarabilmiş ve ülkenin insanlarına steakhause restoranı olarak Morend kebapçılık ruhunu ve anlayışını benimsetmeyi başarabilmiştir.

Perakende ve restoran mağazacılık alanında yaşanan tüm gelişmeleri ve yenilikleri kendine uyarlamayı yapabilen Dristor Döner ve Dristor Kebap restoranları bu şekilde her türlü yeniliğe açık olduklarını belirtmektedir. Hemen her şubesi Bükreş’in kalabalık lokasyonlarında olan Dristor restoranları, özellikle lokasyon konusunda titiz seçimler yapmaktadır. Sirkülasyon yoğunluğu olan meşhur Bükreş caddelerinde yer alan Dristor restoranlarının eşsiz lezzetlerini mutlaka deneyimlemelisiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı