Yoğun İlgi Gören Yarıyıl Şenliğimiz Sona Erdi

Çorlu Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren çocuklar için hazırladığı tiyatro ve atölye çalışmalarını kapsayan “Yarıyıl Şenliği” sona erdi. Buz pisti ise 19 Şubat 2024 Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

Çorlu Belediyesi tarafından 19 Ocak 2024 Cuma günü okulların tatil edilmesi ve buz pistinin açılmasıyla başlayan “Yarıyıl Şenliği” tiyatro ve atölye çalışması etkinlikleri 4 Şubat 2024 Pazar günü sona erdi.

Yarıyıl Şenliği etkinlikleri kapsamında Ünal Baysan Kültür Merkezi ve Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde Mikropis, Maşa İle Koca Ayı Şeker Diyarında, Arı Vız Vız, Afacan Maymun, Kovboy Rıfkı, Çiftlikteki Hırsız, Kardan Adamın Mevsim Macerası, Arkadaşım Dalmaçyalı, Kırmızı Başlıklı Kız, Sağlıklı Gülüşler, Arı Maya ve Alis Harikalar Diyarında tiyatro oyunları sahnelenirken taş baskı, ahşap, kum sanatı, sevimli palyaçolar ve mini disko (İbiş Neşe Abla şov) atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Yarıyıl Şenliği etkinliklerinin tamamının ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini ve buz pistinin 19 Şubat 2024 Pazartesi gününe kadar hizmet vermeye devam edeceğini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Ünal Baysan Kültür Merkezi ve Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde düzenlediğimiz Yarıyıl Şenliği etkinliklerimizde her gün binlerce çocuğumuzu ağırladık.

Her gün sabah 10.00’dan akşam 21.00’e kadar devam eden oldukça keyifli, birbirinden eğlenceli ve bir o kadar da eğitici geçen şenliğimize misafirimiz olan sevgili çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzlerinin bir nebze de olsa güldüğünü görmekten ve mutluluklarına ortak olmaktan bizler de çok mutlu olduk. Sevgili çocuklarımızla yepyeni etkinliklerde yeniden bir arada olacağız.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı