SMA hastası Yusuf için “Ustalara saygı konseri" yapıldı

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Antalya Üstün Kent Orkestrası’nın oluşturduğu 112 kişilik Cumhuriyet Orkestrası, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ yönetiminde opera sanatçısı Hakan Aysev ile “Ustalara saygı” konseri verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla Antalya Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda yapılan konserin gelirleri, SMA hastası Yusuf Yiğit Bakırdağ’ın ailesine gönderilecek.

Konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Okan Yavuz, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Özcan Çeliktaş ile Emrah Ayhan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve SMA hastası Yusuf Yiğit Bakırdağ’ın kampanyasını başlatan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kanal Kreşi’nde öğretmenlik yapan Ayşe Koç Simav katıldı.

SMA hastaları için farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan konsere gelen davetliler güzel bir akşam yaşadı.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ yönetimindeki 112 kişilik dev orkestra, ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev eşliğinde muhteşem bir performans sergiledi.

Konser boyunca, Türkiye’de iz bırakan Barış Manço, Cem Karaca, Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Erkin Koray, Müslüm Gürses, Selami Şahin ve Erol Evgin gibi sanatçıların eserleri seslendirildi.

Orkestranın seslendirdiği şarkılara davetliler de zaman zaman eşlik ederek, eğlenceli anlar yaşadı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, Furkan Üstündağ’ın Kemer’e ayrı bir heyecan getirdiğini belirterek, Kemer’de her gencin elinde bir müzik aletinin olmasının kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Orkestradaki çocuklarla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Cumhuriyet Bandosu kurdular. Cumhuriyet Bandomuzla Kemer’de yürüyüş yaptık. Ne kadar gurur duysak azdır. Ailelere çok teşekkür ediyorum. Çok güzel evlat yetiştirmişsiniz.” dedi.

Hakan Aysev de Furkan Üstündağ’ın SMA hastası Yusuf Yiğit Bakırdağ için yapılacak olan konser davetini hiç düşünmeden kabul ettiğine değinerek, konserde emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Konseri izlemeye gelenlerin, Memleketim ve İzmir marşında ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak orkestraya eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Konser sonrası Başkan Topaloğlu, Hakan Aysev ile Furkan Üstündağ’a çiçek verirken, SMA hastası Yusuf Yiğit Bakırdağ’ın kampanyasını başlatan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kanal Kreşi’nde öğretmenlik yapan Ayşe Koç Simav da emeği geçenlere plaket verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı