Sanatta Birlik: Yansımalar ve Kırılmalar Unity in Art: Reflections and Refractions

3-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında, sanatta 38. yılını dolduran Mine Art Gallery ve Bodrum’un uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse iş birliğiyle, sanatseverlerle buluşacak olan “Sanatta Birlik: Yansımalar ve Kırılmalar” sergisi, benzersiz bir sanat deneyimine ev sahipliği yapıyor.

Mine Art Gallery organizasyonuyla CaresseArt’ta düzenlenecek bu özel sergide, Türk Çağdaş Sanatı’nın önde gelen usta ve genç sanatçıları, yaratıcılıklarını çeşitli tekniklerle birleştirerek ürettikleri işleriyle günlük yaşamın yansımalarını ve kırılmalarını estetik bir bakış açısıyla ele alıyorlar.

Sanatseverlere malzeme çeşitliliği ve imge zenginliği sunan sanatçıların eserlerinin yer alacağı sergi, sanat ile bir araya gelmenin önemini vurguluyor ve Mine Art Gallery ve CaresseArt’ın bu güzel birlikteliğini kutluyor. Mine Art Gallery’nin deneyimli organizasyonu ve Caresse’in lüks atmosferiyle birleşen “Sanatta Birlik: Yansımalar ve Kırılmalar” sergisinde sanatseverleri Caresse’in eşsiz atmosferinde sanatın gücünü deneyimlemeye ve sanatın evrensel dilinde birleşmeye davet ediyor.

Sergide eserleriyle yer alacak sanatçılar; Halil Akdeniz, Nadide Akdeniz, Ahu Akkan, Gülçin Aksoy, Turan Aksoy, Özdemir Altan, Beril Anılanmert, Mustafa Ata, Tomur Atagök, Nazan Azeri, Nilay Kan Büyükişliyen, M. Zahit Büyükişliyen, Sabahat Çıkıntaş, Bülent Çınar, Adnan Çoker, İsmet Doğan, Ahmet Rüstem Ekici, Devrim Erbil, Melih Erdoğan, Berna Erkün, Dagmar Göğdün, Müge Göğüş, Meriç Hızal, Gül Ilgaz, Ergin İnan, Balkan Naci İslimyeli, Devabil Kara, Serhat Kiraz, Deniz Kulaksızoğlu, Can Maden, Ferhat Özgür, H. Avni Öztopçu, Neslihan Pala, Deniz Pireci, Seçkin Pirim, Esra Sağlık, Şermin Seval, Yusuf Taktak, Cansu Tanpolat, Serkan Yüksel.

“Sanatta Birlik: Yansımalar ve Kırılmalar” sergisi açılış kokteyli 3 Ağustos 2023, Perşembe Günü, Saat 18:00 – 20:00 saatleri arasında CaresseArt’ta yapılacaktır. Tüm sanatseverler davetlidir.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı