'Şahane Hayatım' dizisinin afiş çekiminden backstage videosu yayınlandı

Ay Yapım imzalı, çok yakında FOX’ta ekranlara gelecek yeni dizi ‘Şahane Hayatım’ için heyecan giderek artıyor. Renkli ve bir o kadar da heyecanlı hikayesiyle merakla beklenen dizinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen afiş çekiminden backstage videosu yayınlandı.

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi çok yakında FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizinin afiş çekiminden backstage videosu yayınlandı. Bir araba tamirhanesinde gerçekleşen çekim dizinin renkli ve bir o kadar da kirli dünyasına dikkat çekiyor.  

Merakla beklenen dizide hayata büyük haksızlıklarla gelen, bunları aşmak için çok çalışan ve bu yolda her şeyi feda edip, şahane bir hayata sahip olan Şebnem’in (Hilal Altınbilek), geçmişinden gelen Niyazi, şimdi başına sardığı ve çok etkilendiği cinayet başkomiseri Mesut, “zengin koca”nın kelime anlamı olan Onur, Onur’a musallat olmuş ve onu Şebnem’den boşatmaya çalışan Melisa ve Şebnem’in asıl büyük düşmanı yüceler yücesi, Onur’un annesi Aysel ile olan sarsıcı hikayesine tanıklık edeceğiz. Bir kadın kaç cephede savaşabilir? sorusunu akıllara getiren dizi, seyirciyi renkli dünyaların yanında kirli ve karanlık bir dünyanın da içine çekecek. 

 

‘Şahane Hayatım’ çok yakında FOX’ta…

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı