Prime Video, Başrolünde Kerem Bürsin'in Yer Aldığı Yeni Yerli Original Filmin Çekimlerine Başladı

Prime Video, Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı yeni Yerli Original filmi Mavi Mağara’nın çekimlerine başladığını duyurdu. Senaryosunu Kerem Bürsin ve Osman Kaya’nın üstlendiği romantik dram türündeki yeni Yerli Original filmi, üyelerine özel olarak sadece Prime Video’da yayınlanacak. 

Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor.

Mavi Mağara ismi ile çekimleri devam eden film, deniz kuvvetlerinde asker olan Cem (Kerem Bürsin) ve ölmekte olan eşi Alara (Devrim Özkan) arasındaki aşk hikayesine odaklanıyor. Cem eşini kanserden kaybedince, büyük sevgisini bir gün göstereceğine söz verdiği yer olan “Mavi Mağara”ya doğru bir yolculuğa başlar. Cem’in Mavi Mağara’ya olan bu yolculuğu; Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür.

Ay Yapım ve Braveborn Films tarafından Prime Video için üretilen Yerli Original filmi, bu yılın ilerleyen zamanlarında Prime Video’da yayınlanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı