Çocuklar çizimleriyle  “Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk'ün Fikirlerine Yolculuk" edecek

Çocuklar çizimleriyle 

“Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk’ün Fikirlerine Yolculuk” edecek

 

Dünyanın en önemli korna markaları arasında yer alan Türkiye’nin yüzde 100 yerli markası Seger, çocuklar için Cumhuriyetin 100. yılına özel resim yarışması başlattı. “Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk’ün Fikirlerine Yolculuk” temalı online katılımlı resim yarışmasına, ilkokul 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıfta eğitim gören çocuklar, 8 Aralık akşamına kadar katılabilecekler. Jüri oyları ile yarışmayı kazanacak çocukları lego, puzzle ve boyama seti gibi birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

 

Her yıl gerçekleştirdiği ödüllü resim yarışmaları yoğun ilgi gören Seger, bu yıl da çocukların motivasyonunu artırmak, hayal gücünü ve sanat yeteneklerini sergilemelerine olanak sağlamak üzere Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yeni bir online resim yarışması düzenliyor.

 

Nasıl katılım sağlanıyor?

 

Çocuklar, 8 Aralık akşamına kadar devam edecek olan “Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk’ün Fikirlerine Yolculuk” temalı yarışmaya en az A4 boyutundaki kağıda resimlerini diledikleri boya materyali ile çizip, boyayarak katılabilecekler. Çizilen resimlerin ad, soyad, yaş, sınıf, adres ve iletişim bilgileri ile Segerauto instagram hesabına direkt mesaj ile ulaştırılması yarışmaya katılmak için ilk adım olacak. İkinci adımda ise Segerauto instagram hesabını da takip ederek, yarışmanın duyurusunun yapıldığı postu beğenmeleri katılmak için yeterli olacak. Her çocuk en fazla 1 resim ile yarışmaya katılabilecek. 

 

Kazananlara yaratıcılık odaklı hediyeler verilecek

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel düzenlenen resim yarışmasının jürileri tarafından her sınıf grubunda 3’er kazanan belirlenecek. Yarışmanın sonuçları 14 Aralık’ta gerçekleşecek jüri değerlendirme toplantısından sonra açıklanacak. Yarışmanın jüri kurulunda Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi Aysun Çölbayır, Pera Güzel Sanatlar Eğitim Koordinatörü Ayşım Gürsoy, Okan Sabuncular Sanat Atölyesi Kurucusu Okan Sabuncular, NPİstanbul Feneryolu Tıp Merkezi’nden Klinik Psikolog Seda Aydoğdu ve Seger A.Ş. Genel Müdürü Tülin Tezer yer alıyor. 

 

Çizdiği resim okuduğu sınıf grubunda birinci seçilen 4 çocuğa eğitici ve motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olacak lego seti hediye edilecek. Yarışmanın ikincileri puzzle setleri, üçüncüleri ise rengarenk boya setlerini hediye olarak kazanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı