Boomerang TV artık Cartoonito

Boomerang TV, 4 Eylül’den itibaren yayın hayatına Cartoonito ismiyle devam edecek. Boomerang TV’nin en güzel çizgi filmlerinin yanı sıra bolca kahkaha, daha fazla macera ve birçok yeni karakterle dolu yepyeni çizgi filmler artık Cartoonito’da çocuklarla buluşacak. 

Boomerang’ın, Mr Bean, Maşa İle Koca Ayı, Tom & Jerry, Scooby-Doo ve Sevimli Kahramanlar Hikayeler gibi sevilen çizgi filmlerinin yanında yepyeni içeriklerin de yer alacağı Cartoonito’da Batwheels, Bugs Bunny Yapı Ustaları, Yıldızlararası Ella, Örümcek Lucas, Dino Ranch, Thomas ve Arkadaşları da çocuklarla buluşacak. 

Yaratıcılığın ve takım çalışmasının desteklendiği Cartoonito içerikleriyle her bireyin eşsizliğini vurgularken çocukları diğer kişilerle de saygılı ve adaletli bir şekilde iletişim kurmaları için desteklemeyi ve teşvik etmeyi amaçlıyor.   

Warner Bros Discovery Çocuk ve Aile EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Vanesa Brookman; “Warner Bros’un 100. yaşını kutladığımız bu yılda, EMEA genelinde en genç izleyicimize ulaştığımız aynı zamanda okul öncesi çocuklarla bağımızı kuruduğumuz Cartoonito’nun yayın hayatınabaşladığımız için gururluyuz.  Bireyselliği ve özgünlüğü kutlayan Cartoonito, çocukların ve ailelerinin sevilen karakterlerle birlikte gülerken aynı zamanda da öğrenecekleri güvenli bir seyir alanı sunuyor.” dedi. 

Vanesa Brookman; “Bunun yanında orijinal ve çeşitli içeriklerimizle yeni bir nesle Cartoonito dünyasını tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Çocukların en sevdiği Batwheels ve Bugs Bunny Yapı Ustaları serilerinin modern okul öncesi uyarlamalarıyla da orijinal serilerimizi çocuklarla bir araya getirmekten ve onları Warner Bros Discovery’nin ikonik çizgi filmler dünyasına davet etmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

 

Cartoonito’da çocuklarla buluşacak çizgi filmlerin bir kısmı şu şekilde; 

Batwheels; Çizgi film boyunca çocuklar ve aileleri, Batman, Batgirl ve Robin’in Gotham Şehri sokaklarını güvende tutmalarına yardım ederken, süper araçlardan oluşan muhteşem bir ekip -Bam (Batmobile), Bibi (Batgirl’ün Motorsikleti), Redbird (Robin’in yarış arabası), Buff (Bat-Truck) ve Batwing (Batman Uçağı) ile yolculuk edecekler. İster Zoom Lejyonu ister Gotham Şehri’nin kötü şöhretli kötü kahramanlarından biriyle karşı karşıya olsunlar, Batwheels günü kurtarmak için güçlü aletlerini ve yaratıcı takım çalışmasını her daim kullanacak.  

Bugs Bunny Yapı Ustaları; Looney Tunes tarihinde türünün ilk örneği olarak, ikonik karakterlerin tuhaflıklarını ve mizahını ele alan çizgi film; çocukların binalara ve tasarıma olan hayranlığını da teşvik ediyor. Bugs  Bunny Yapı Ustaları aynı zamanda okul öncesi dönemdeki çocukların kendini ifade etme, problem çözme, iş birliği içerisinde olma, iletişim kurma, bilimsel ve matematiksel düşünme gibi temel becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.  Çizgi film; Bugs ve Lola, Daffy, Porky, Tweety ve tanıdık Looney Tunes yüzlerinden oluşuyor. 

Yıldızlararası Ella; Ella ve arkadaşlarının keşiflerinin ele alındığı çizgi filmde kuyruklu yıldızlar, gezegenler ve Samanyolu galaksisini oluşturan tüm inanılmaz durumlar hakkında muhteşem şeyler keşfediliyor. Çizgi filmde aksiyon, komedi ve yıldızlararası macera ile dolu bir animasyon gösterisi çocukları bekliyor. 

Örümcek Lucas; Sevimli bir genç örümcek ve arkadaşlarının büyük dünyada yollarını bulmaya çalışırken yaşadıkları maceraları Cartoonito’da yerini alıyor. 

Mush-Mush ve Arkadaşları: Sevimli mantar topluluğunun Fun-gi’ye eğlenceyi geri getirmek için çıktıkları yolculuğu anlatıyor. 

Thomas ve Arkadaşları; Okul öncesi çocukların maceraya davet edildiği çizgi filmde dünyanın bir numaralı  treni ve arkadaşlarını bugüne kadar ki müzikal dolu maceraları takip ediyor. Beş genç trenden oluşan çekirdek kadroda; Thomas, en iyi arkadaşı Percy, rakibi Diesel, maceracı dünya gezgini Nia ve yeni bir yüksek hızlı elektrikli tren olan Kana var.

Toad ve Arkadaşları; Kenneth Grahame’in “Söğütlerdeki Rüzgâr” adlı eserinden uyarlanan bir animasyon gösterisi olan çizgi film; Kurbağa, Fare, Köstebek ve Çit’in nehir kıyısında yaşadıkları komik maceraları ele alıyor. Filmde çocuklara cesaretin, saygının ve arkadaşlığın önemi anlatılıyor. 

Cartoonito, 4 Eylül 2023 tarihinden itibaren Digitürk 168. kanal, D-Smart 122. kanal, Tivibu 118. kanal ve TV+ 123. Kanalda!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı