BICO Coin Nedir?

Bico coin nedir, Biconomy altyapısının yerel kripto para birimi olan BICO, ağ ücretleri, ağ yönetişimi ve ağ kullanıcıları için teşvikler için kullanılır. Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokendir. Bu kripto paranın maksimum 1 milyar token arzı mevcuttur.

Bu yerel kripto para için aşağıdaki kullanımlar mümkündür:

  • Ağ ücretleri: Desteklenen tüm blok zincirlerinde platform, tüm ağ etkinlikleri için doğrulama ve ödeme katmanı görevi görür. Uygulayıcılar ve doğrulayıcılar, zincire bilgi eklemek için platformda ağ ücreti öderler. Uygulayıcıların ve doğrulayıcıların platformda tamamladıkları iş gücü miktarı, ne kadar BICO kazandıklarını belirler.
  • Paydaşlar İçin Teşvikler: Yürütücüler, doğrulayıcılar, yetki verenler ve likidite sağlayıcılar dahil olmak üzere tüm platform paydaşlarına hizmetleri karşılığında bu yerel kripto birimi ile ödeme yapılır ve staking ödülleri alırlar.
  • Yönetişim: Bu yerel token sahipleri, protokolün ve ağın gelecekte nasıl yönetileceğini etkileyecek değişiklikleri oylama ve önerme olanağına sahiptir. Tüm fikirler topluluk tarafından değerlendirilir ve oyların çoğunluğunu alan fikirler hayata geçirilir.

Biconomy Kurucuları Kimdir?

Dünya çapında bir grup blok zinciri girişimcisi Biconomy’yi yarattı. Projenin kurucularından biri ve Queen Mary Üniversitesi mezunu olan Ahmed Al-Balaghi, Çin, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç yıldan fazla bir süredir blok zinciri sektöründe çalıştı. Daha önce, üst düzey bir Çinli blok zinciri firması olan Viewfin’de çalışıyordu. Yazılım mühendisliği geçmişine sahip Hintli bir blok zinciri girişimcisi olan Sachin Tomar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki eski bir blok zinciri proje çalışanı olan Aniket Jindal, diğer iki kurucu ortaktır.

Biconomy Güvenli mi?

Biconomy’nin akıllı sözleşmeleri Quantstamp, MixBytes, Certik ve Halborn tarafından denetlenmiştir.

Platform, ada coin geleceği geliştiricilerin yalnızca birkaç satır kodla DApp’lerine dahil edebilecekleri bir yazılım geliştirme kiti sunarak, gazsız işlemler sağlar. Platform, ağ tarafından değiştirilemeyen imzalanmış verileri aktarır. Ek olarak platform, gelecekte daha fazla güvenlik sağlamak için kademeli olarak merkezden uzaklaşmayı planlıyor.

BICO Alınır mı?

Burada yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Biconomy, Web3 uygulamalarına yönelik artan talepten yararlanan tek proje olmaktan uzak olsa da, pazarın önemli bir bölümünü kapmayı başardı.

BICO, 2021’in 4. çeyreğinde tanıtıldı ve Aralık başında tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 21,87 $’a ulaştı. Biconomy ekibi yine de yeni işbirliklerini ve ürünleri ortaya çıkarma konusunda aktif olmuştur.

BICO başlangıçta CoinList’te listelendi, ancak daha sonra Coinbase gibi diğer birkaç önemli borsaya eklendi. Bu, yatırım yapmak için harika bir an çünkü şu anda önemli bir indirimle işlem görüyor. Çok zincirli aktarma protokolünün geliştirilmesi, geliştirilmiş gazsız işlevsellik ve Solana, Fantom ve NEON gibi yeni zincir entegrasyonları, Biconomy’nin 2022 için planladığı geliştirmelerden yalnızca birkaçıdır.

Yatırım kararı vermeden önce kendi kapsamlı risk analizi ve araştırmanızı yapmanızda fayda vardır. Kripto paraların oldukça oynak ve riskli yatırım varlıkları olduğunu unutmayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı