VakıfBank'tan Yenilenen 'Sürekli Çek Basım Programı

Firmaların tek tuşla yüzlerce çeki aynı anda yazdırmasına olanak veren VakıfBank Sürekli Çek Basım Programı, çok sayıda çek yaprağının elle doldurulmasından kaynaklanan iş yükünü ortadan kaldırıyor. Hatalı çek keşide edilmesi olasılığını en aza indiren programla firmalara hız, kolaylık ve zaman tasarrufu sağlanıyor.

Bankacılık sektöründe “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla dijitalleşme alanına liderlik eden VakıfBank, internet bankacılığında müşterilere sunduğu Sürekli Çek Basım Programı’nı geliştirerek firmalara destek olacak bir alt yapı ile güncelledi Yeni program ile internete ihtiyaç olmadan işletmeler kendi çalışma sahalarında program kurulumunu yaptırabilecek, offline yapıdaki program ile VakıfBank, işletmelerin çek yazdırma işlemlerindeki operasyonel maliyetleri azaltmayı, hızı ve kolaylığı hedeflemektedir.

“Çek Basım Programı ile zaman tasarrufu ve verimlilik sağlayacağız”

VakıfBank Kurumsal, Ticari, KOBİ ve Perakende Bankacılığı Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alaattin Şimşek, Sürekli Çek Basım Programı ile VakıfBank’ın dijitalleşmeye verdiği önemi bir kere daha ortaya koyduğunu belirtti. Şimşek, “Çek basım alanında sağladığımız hizmeti güncelleyerek daha kullanıcı dostu hale getirdik ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak istedik. Devreye aldığımız program ile firmaların tek tuşla yüzlerce çeki aynı anda yazdırmasını ve raporlamalarını sağladık. Bu program sayesinde işletmeler çek yazdıracağı kişileri kayıtlı tutarak zaman tasarrufu sağlarken, yüksek verimlilik ile operasyonel iş yükünü azaltıyor.” dedi.

Sürekli Çek Basım Programı nasıl kullanılır?

Seri, kolay ve hızlı bir ürünü müşterilerin kullanımına sunan VakıfBank, program kullanımı açısından da kolaylık sağlıyor. Bilgisayar üzerinde kurulan program ile çek basım işlemi sıradan bir yazdırma işlemi kadar basitleşiyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı