Türkiye Sigorta, Türkiye İnovasyon Haftası'nda Yerini Aldı

Türkiye Sigorta, 23-25 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası’nda yerini aldı. 

Bu yıl 10.’su düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası; inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek ve geleceği inşa edecek fikirleri bir araya getirmek amacıyla Türkiye’nin öncü markalarının katılımıyla 23-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, inovasyon meraklıları buluşurken; hafta süresince yeşil inovasyon, ulaşımda yeni perspektifler, dijital çağda gıda yolculuğu, e-ihracat gibi konular gündeme getirildi.

“Bir sigorta şirketi olmanın ötesinde bir teknoloji şirketiyiz”

İnovasyon Haftası’nda Türkiye Sigorta olarak stantları ile yer almaktan ve inovasyona ilgi gösteren, yeni çağın mimarı olacak gençlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Sigorta Genel Müdürü Sayın Taha Çakmak şöyle konuştu: “Türkiye Sigorta olarak gelişen teknolojiyi işimiz için en faydalı şekilde kullanmayı hedefleyen sigorta şirketi olma anlayışımızla inovasyona yatırım yapmaya devam ediyoruz. Yatırımlarımızda öncelik klasik veri analizinin ötesinde öngörüler geliştirerek sektörün ihtiyaçlarını ve risklerini daha iyi analiz etmektir. Ayrıca etkin kanal yönetimiyle sigorta yaygınlığını artırabileceğimiz, hasar yönetimi hizmetlerinde daha hızlı ve verimli olabileceğimiz stratejik çalışmalar yürütüyoruz. Dijital dönüşüm anlayışımızla sigorta beklentilerini karşılayacak yeni ürünler ve kişiye özel tasarlanabilen sigorta çözümlerinden risk ve sermaye yönetimine kadar çok geniş alanda çalışmalara imza atıyoruz.” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı