HPE Türkiye, iş ortaklarıyla Bakü'de buluştu

HPE Türkiye, iş ortaklarıyla her yıl düzenlediği HPE Partner Kick Off etkinliğini bu yıl Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yaklaşık 350 kişinin katılımıyla düzenledi.

HPE Türkiye, Balkanlar, Kafkaslar & Orta Asya Bölgesi Kanal Müdürü Yasemin Doğrul’un ev sahipliğindeki etkinlikte, yeni fırsatlar ve bölgeye sunulacak katkılar katılımcılarla paylaşıldı.

HPE Türkiye’nin Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de iş ortaklarıyla buluştuğu, “A world of opportunities, together!” temasıyla düzenlediği etkinliğin açılışında Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Doçent Doktor Cahit Bağcı ve Ticaret Başmüşaviri Yakup Sefer de yer aldı. HPE Türkiye üst düzey yöneticilerinin yanı sıra bölge yöneticilerinin de katılımıyla tüm iş ortaklarıyla bir araya gelinen etkinlikte, HPE’nin 2024 odak alanları, gelecek yıl stratejileri, iş yapış şekilleri iş ortaklarıyla paylaşıldı.

“Gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz”

HPE Türkiye, Balkanlar, Kafkaslar & Orta Asya Bölgesi Kanal Müdürü Yasemin Doğrul etkinliğe dair şu değerlendirmelerde bulundu: “HPE geniş bir yelpazede hizmet veren bir şirket. Etkinliğimizi de buna uygun olarak tüm iş birimlerine dokunacak bir kapsayıcılıkta yapmaya özen gösteriyoruz. İş ortaklarımıza başarı hikayelerini paylaşabilecekleri bir ortam sunarak neleri doğru yaptıklarını, örnek nitelikteki yaklaşımların nasıl olması gerektiğini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Anlattıkları hikayeler, tüm ekosistemimize ilham veriyor. Bu yıl ana temamız olan “A world of opportunities, together!”, önümüzdeki fırsatları keşfetmek için güçlerimizi birleştirme çağrısını simgeliyor. Biz HPE olarak fırsatları ancak iş birliği yoluyla ve güçlerimizi birleştirerek doğru şekilde değerlendirebileceğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda etkinliğimizde; İş birliği, İnovasyon, Farklılaşma, Liderlik ve Dönüşüm olmak üzere beş kategori belirledik. Önümüze çıkan fırsatları doğru değerlendirmek, gelire dönüştürebilmek için HPE portföyünü, stratejilerini ve iş yapış şekillerini ne şekilde ele almamız gerektiği üzerine odaklandık. Öte yandan, HPE Partner Kick Off, öne çıkan iş ortaklarımızın başarılarını ve projelerini ödüllendirmek, görünürlüklerini arttırmak için bize güzel bir fırsat sunuyor. Ödül alan tüm iş ortaklarını tebrik ediyoruz.”

HPE’nin dünyanın farklı bölgelerindeki operasyonlarının Türkiye’ye bağlanması ile Türkiye’deki iş ortaklarının edindikleri yetkinliklerin ve tecrübelerin bölgeye sunulabilmesi amacıyla neler yapılabileceğinden bahsedilen etkinlikte, konuk konuşmacı Levent Erden oldu. Erden, hıza ayak uydurmaya, müşterilerin ayakta kalmasına yardımcı olmaya dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Etkinlikte 25 farklı kategoride ödül verildi. Ödül kazanan iş ortaklarından bazıları şöyle: 

Artı&Artı’ya ‘HPE En Yüksek Ciro’; 

Bilgi Birikim Sistemleri, Treo, Artı&Artı, Elsa Bilişim, 1Ware Technology’ye ‘HPE Farklılaşan İş Ortağı’; 

TD Synnex’e ‘Farklılaşan Distribütör’; 

Ingram Micro’ya ‘HPE En Yüksek Ciro & En Yaygın Bayi Ağı Olan Distribütör’ ve ‘HPE Aruba Networking Yılın Distribütörü’; 

Asır Digital’e ‘HPE Aruba Networking En Yüksek Ciro’.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı