Yaratıcılığınıza İlham Verin: HUAWEI GoPaint Çizim Yarışması Başladı

Huawei, HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışması’nı resmi olarak başlattı. Katılımcılar, 29 Şubat 2024 tarihine kadar dijital sanat becerilerini Huawei’nin yaratıcılığı teşvik etme yönündeki kararlılığını somutlaştıran online etkinlikte sergileyebilecekler. HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışması, yaratıcıların veya yaratmayı seven herkesin kendilerini ifade etmeleri, yaratıcılığın tüm doğasına ilham vermeleri ve sanatsal yaratımda daha fazla insanı güçlendirmeleri için bir platform.

Keyifli yaratıcılık özellikleri sunmak için tasarlanan Huawei tabletleri ile etkinlik, küresel tüketicileri ‘Güzellik Yaratma’ konseptini ifade etmeye teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

HUAWEI GoPaint Yaratıcılığı Ateşlemeyi ve Heyecan Verici Ödüller Kazandırmayı Hedefliyor

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışması, sanatsal yaratım konusunda tutkulu olanlara davetiye göndererek, içlerindeki yaratıcı ruha ilham ve enerji veriyor.

Huawei, sanatçılara ve sanatseverlere kendilerini ifade edebilecekleri yaratıcı bir platform sunmakla kalmıyor, aynı zamanda en yeni HUAWEI MatePad Pro 13.2 ile yaratıcı deneyimi yükseltiyor. Bu cihaz, esnek OLED ekrana, yalnızca 5,5 mm’lik ultra ince bir tasarıma ve 580 g ağırlığında hafif bir gövdeye sahip. Sürükleyici ekranı, %94 gibi etkileyici bir ekran-gövde oranına sahip. 16.000’den fazla basınç algılama seviyesi sunan HUAWEI M-Pencil (3. Nesil) ile eşleştirildiğinde, çeşitli sanatsal stillerde ustalık sağlıyor. Yaratıcı zihinler için özel olarak tasarlanan HUAWEI MatePad Pro 13.2, sanatsal vizyonunuzun eşsiz bir hassasiyet ve kolaylıkla yakalanmasını mümkün kılıyor.

Yaratmanın evrensel bir çağrı olduğu fikrini benimsiyorsanız, sizi dijital fırçanızı almaya ve ‘GoPaint’ yapmaya davet ediyoruz!

HUAWEI GoPaint, kazananları aşağıdakileri içeren yaratıcılık fonu ile ödüllendirecek:

Genel Kazanan: HUAWEI MatePad Pro 13.2

Kategori Birincileri: HUAWEI Matepad 11.5 PaperMatte

Kategori İkincileri: HUAWEI Matepad 11.5

Kategori Üçüncüleri: HUAWEI Matepad T10S 2 + 32

 

Nasıl Katılım Sağlanır

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışmasına katılmak için, eserinizi son başvuru tarihi olan 29 Şubat 2024 Türkiye Saatiyle 24:00’ten (GMT +3) önce aşağıdaki yollardan biriyle göndermeniz yeterlidir:

Yöntem 1: Telefonunuzda veya tabletinizde My HUAWEI uygulamasını açın ve uygulamaya kaydolun. Ardından çalışmanızı uygulamadaki GoPaint sayfasına gönderin.

Yöntem 2: Çalışmanızı HUAWEI Community sayfasındaki ilgili başlığın altına, yarışmaya katılacağınız kategoriyi de belirterek çalışmanızı yükleyin. consumer.huawei.com/tr/community/details/topicId_189243/

 

Kültür, Şehir Manzaraları ve Karakterler Arasında Yaratıcı Bir Yolculuk

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışması, aşağıdakileri içeren üç kavramsal kategoriden oluşur:

Kültür: Kültür, her yaratıcının çağrısıdır, ruhumuzun özüdür, yaşam deneyiminin ilhamla buluştuğu yerdir ve olasılıklar sonsuzdur.

Şehir: Hayatımızın çoğunu kendi yarattığımız beton ormanlarda geçiriyoruz. Eğer dünya boş bir tuvalse, şehirler de ona renk veren çizgiler, noktalar ve fırça darbeleridir.

Karakter: Etrafımızdaki insanlar olmadan biz bir hiçiz. Her gün tanık olduğumuz nezaket, cesaret, sevgi ve dayanıklılık eylemleri, hayatlarımıza anlam ve amaç kazandıran besinlerdir.

Başvuru Koşulları

Eserler JPG veya PNG dosyaları halinde, en az 300 dpi çözünürlükte ve dosya boyutu 20 MB’ı geçmeyecek şekilde gönderilmelidir. 

Katılımcıların, çalışmalarını en uygun kategoriye göndermeden önce her bir kategoriyi dikkatlice incelemeleri tavsiye edilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı