HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, Türkiye'de Satışa Sunuldu

HUAWEI bugün, HUAWEI WATCH GT 4 Serisi akıllı saatlerini Türkiye’de satışa sundu. HUAWEI, WATCH GT amiral gemisi serisinin en yeni nesli olan ve güçlü sağlık ve fitness işlevleri ile yükseltilmiş tasarım özellikleri sunan HUAWEI WATCH GT 4’ü duyurdu. Akıllı saat aynı zamanda HUAWEI’nin giyilebilir teknolojisine yönelik yeni ‘Fashion Forward’ konseptinin bir parçası olarak teknoloji ve moda entegrasyonunu bir üst seviyeye taşıyor ve kullanıcıların stillerinden ödün vermeden sağlık ve spor yolculuklarını kişiselleştirmelerini sağlıyor. Kullanıcılar HUAWEI WATCH GT 4 Serisinin tüm özelliklerinden yararlanmanın yanı sıra, çarpıcı sekizgen çerçeve tasarımı veya zarif kolye tasarımından birini seçerek şık estetiğinin de tadını çıkarabilirler.

HUAWEI WATCH GT Serisi, başlangıcından bu yana “Grand Tourer” isminin ruhuna sadık kaldı ve sürekli olarak güçlü özelliklere sahip yüksek güvenilirlikli amiral gemisi akıllı saatler ortaya koydu. En yeni HUAWEI WATCH GT 4, akıllı saat deneyiminde bir yükseltme arayan kullanıcılar için gelişmiş spor ve sağlık özelliklerinin yanı sıra yenilikçi tasarım sunarak bu ruhu sürdürüyor.

 

Geleneksel Zanaatkârlık Modern Trendlerle Birleşiyor

HUAWEI WATCH GT 4, seleflerinin modern geometrik estetiğini korurken yaratıcı tasarım öğeleri sunarak klasik GT Serisi tasarımlarından cesur bir adım atıyor. Saatin iki tasarım varyasyonu bulunuyor: HUAWEI WATCH GT 4 46mm, güçlü ve sağlam bir gövdeye sahip çarpıcı bir Sekizgen tasarıma sahip ve HUAWEI WATCH GT 4 41mm, gösterişli mücevher parçalarını andıracak şekilde tasarlanmış şık kolye tasarımına sahip.

HUAWEI WATCH GT 4, farklı stillere, kişiliklere ve durumlara uyacak kadar çok yönlü ve 8 farklı renk seçeneğine sahip. 46 mm klasik entegre çelik bilezik, kahverengi deri kayış ve dinamik yağmur ormanı yeşili GMT ve siyah kauçuk kayış modellerinden sofistike 41 mm çift tonlu piyano tuşlu bilezik ve mücevherlerden ilham alan Milanese bilezik ile beyaz deri kayış çeşitlerine kadar, kullanıcılar kendi stillerini bulabilir. Kullanıcılar saat kadranını yaşam tarzlarına ve beğenilerine göre özelleştirebilirler. Bu da yetmezse, kullanıcılar galeride bulunan 25.000’den fazla saat kadranından istediklerini seçebilir ve farklı tasarımlarını deneyebilirler.

 

Aktif Sağlık Yönetimi Algısını Yeniden Şekillendirecek Üç Sağlık Özelliği

HUAWEI’in yeni Fashion Forward konseptinin bir parçası olarak HUAWEI, her kullanıcının şıklığını korurken sağlık yönetimini ileriye taşıyabileceğine inanıyor. HUAWEI WATCH GT 4, PPG Aritmi Analizi, Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 ve Uyku Nefes Farkındalığı olmak üzere üç önemli özellik ekliyor.

HUAWEI WATCH GT 4, 8 yılı aşkın kümülatif Ar-Ge ile HUAWEI’ye özgü derin öğrenme yöntemine dayanan çok kanallı bir sinyal geliştirme algoritması içeren TruSeenTM 5.5+ sağlık göstergesi izleme teknolojisini geliştirdi. Sonuç olarak kullanıcılar, dinamik aktiviteler de (örn. koşu, ip atlama) bile kalp sağlıklarını daha doğru bir şekilde okuyabiliyor.

Artık 3.0 sürümünde olan HUAWEI GT 4’ün Uyku İzleme özelliği, kullanıcılara uyku döngüleri hakkında kapsamlı bir anlayış kazandırıyor ve uyku alışkanlıklarını ayarlamalarına yardımcı oluyor. Buna, uyku sırasında solunum düzensizliklerini tarayan ve kullanıcıya uyku sırasında solunum sağlığı hakkında ek bilgi veren bir Uyku Nefes Farkındalığı özelliği de dahil edildi.

Saat ayrıca, adet dönemlerini tahmin etmek için uyku sırasındaki kalp atış hızı, vücut ısısı, nefes alma hızı ve daha fazlası gibi kullanıcının fizyolojik göstergelerini akıllı bir şekilde analiz eden ve öğrenen geliştirilmiş bir Adet Döngüsü Yönetimi 3.0 özelliğine sahip. Bu, düzensiz döngülerle mücadele eden birçok kişiye fayda sağlayabilir ve döngünün önemli noktalarında yaşam tarzı değişiklikleri yapmaları için onları önceden uyarabilir. 

 

Yeni Fitness Özellikleri ile Elinizden Gelenin En İyisini Yapın 

HUAWEI WATCH GT 4, yeni TruSeen 5.5+ teknolojisi ile daha iyi hale getirilen geliştirilmiş Aktivite Halkaları, yepyeni Stay Fit uygulaması ve yükseltilmiş GNSS takibi sunarak akıllı saat fitness deneyimini de dönüştürüyor.

Kullanıcılar günlük fitness istatistiklerini (yakılan kalori, egzersiz süresi ve ayakta dururken yapılan aktivite) bir bakışta gösteren geliştirilmiş Aktivite Halkaları sayesinde günlük fitness aktivitelerini takip edebilir. Kullanıcıları bir günde üç halkayı da tamamlamaya teşvik etmek için bu özellik, yeni fitness kilometre taşlarına ulaşan ve rekorlar kıran kullanıcıları ödüllendiren bir madalya sistemiyle birlikte geliyor. Bunun da ötesinde, kullanıcılar artık padel ve hatta espor gibi popüler sporları da içeren 100’den fazla Spor moduna erişebilecek ve aktif kalmayı her zamankinden daha kolay hale getirecek.

HUAWEI WATCH GT 4 Serisi, bir kalori yönetimi uygulaması olan Stay Fit’i sunan ilk HUAWEI akıllı saat serisi. Stay Fit, kullanıcıların kalori alımlarını yönetmelerine yardımcı olmak için gerçek zamanlı sağlık verilerini kullanarak daha iyi kilo yönetimi için vücutlarının ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bütünsel öneriler sunar. Ayrıca, sinyal alımını engelleyebilecek yapısal olarak yoğun şehirlerde koşarken bile konumlandırma doğruluğunu önceki sürümlere kıyasla %30 artıran yükseltilmiş çift bantlı beş sistemli yüksek hassasiyetli GNSS sistemi sunuyor. 

 Bileğinizdeki Kullanışlı ve Akıllı Bir Yaşam Tarzı Arkadaşı 

Hepsinden önemlisi akıllı saat, yepyeni başlatıcısı, hızlı mesajlaşma ve yanıtların yanı sıra müzik, navigasyon ve daha fazlasına erişmek için etkinleştirilen üçüncü taraf uygulamaları gibi ek özelliklerle kullanıcının rahatlığını ve yaşam tarzını optimize ediyor. Daha da önemlisi, akıllı saat kullanıcılara 2 haftaya kadar pil ömrü sunarak birçok ana akım saatin pil gücünü geride bırakıyor. 

Tüm bu heyecan verici özellikleri kaçırmaktan korkanlar için iyi haber ise HUAWEI WATCH GT 4’ün tüm iOS ve Android cihazlara bağlanabilmesi.

HUAWEI’nin yeni tanıttığı Watch GT 4 Serisi akıllı saatler, Türkiye’de HUAWEI Online Mağaza üzerinden lansman kampanyasıyla 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eylül ayı sonuna kadar geçerli AGT4PR300 kodu kullanılarak 300 TL kupon indiriminin yanında 500 TL de sepet indirimi sağlanıyor. Aynı zamanda yanlarında 700 TL değerinde 1 yıl uzatılmış garanti ve 999 TL değerinde deri kayış hediye ediliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı