Honor Magic 6 serisinden 3 dakikada rekor satış

HONOR, Magic serisinin en yeni modelleri Magic 6 ve Magic 6 Pro’yu Çin’de satışa sundu. Satışa çıktığı anda inanılmaz bir ilgi ile karşılanan Magic 6 serisi rekor satış rakamlarına imza attı. 

Global teknoloji devi HONOR’un 11 Ocak tarihinde ön siparişe açtığı HONOR Magic 6 ve Magic 6 Pro modelleri bugün itibarıyla satışa sunuldu. Ön sipariş döneminde de yoğun ilgi gören Magic 6 serisi, ilk satışta inanılmaz bir talep gördü. 

Magic 6 serisinin satışının başlamasının ardından 2 dakika 35 saniye içerisinde toplamda 104 milyon doları aşan satış gerçekleştirildi. Bu benzeri görülmemiş performans, ilk kez Mart 2023’te piyasaya sürülen selefi HONOR Magic 5 serisinin tüm kanallarda gerçekleştirdiği bir günkü satışlarını önemli ölçüde aştı.

HONOR’un amiral gemilerinden biri olan Magic 6 serisi, Çin lansmanından sonra İspanya’da düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji fuarı MWC’de tüm dünyadaki teknoloji tutkunları ile buluşacak. Global lansman ile birlikte Çin dışındaki raflarda da yerini alacak olan Magic 6 serisinin bu yıl içerisinde Türkiye pazarında da tüketicilerle buluşturulması planlanıyor.

  

HONOR Hakkında

2013 yılında kurulan HONOR, dünya çapında lider olan akıllı cihaz sağlayıcısıdır. Küresel anlamda, herkes için ikonik bir teknoloji markası olma yolunda ilerleyen ve bütün kanallarda akıllı bir yaşam sürdürmeyi hedefleyen HONOR, yenilikçi ürün portföyü ile herkes için yeni bir akıllı dünya yaratma idealine ulaşmak için çalışıyor. Çalışanlarının %60’tan fazlası Ar-Ge merkezlerinde görevli olan ve toplamda 13.000’i aşkın kişiye istihdam sağlayan HONOR, 7 Ar-Ge merkezi ile birlikte inovasyonunu, kalitesini ve sunduğu hizmetleri geliştiriyor. İleriye dönük teknolojisi sayesinde dünyanın dört bir yanındaki insanları güçlendirmeye yönelik teknolojilerini geliştirmek için çalışıyor. Alanında yeni olan birçok teknolojik gelişmeye öncülük eden HONOR, bütün akıllı cihazlarda portföyünü geliştirmek adına üst düzey olan Ar-Ge çalışmalarını her geçen gün güçlendiriyor. Piyasaya çıkmadan önce sıkı kalite kontrollerine tabi tutulan HONOR akıllı telefonları, 400’den fazla ürün testinden ve 20’den fazla küresel sertifika standardından geçerek kullanıcıları ile buluşuyor. HONOR, 100’den fazla pazarda müşterilere verimli hizmetler sunarken aynı zamanda 3.000’den fazla hizmet merkezine ve 9 bölgesel çağrı merkezi ile kullanıcılarına hizmet veriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı