Bayer'in G4A Girişim Hızlandırma Programı'na Başvurular 8 Ocak'ta Başlıyor!

  • Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı’nın başvuruları 11 Şubat’a kadar devam edecek. 
  • Programa sağlık ve tarım alanına odaklanan, dijital çözümler sunan girişimler seçilecek.
  • Seçilenler arasından belirlenen her bir girişime 300 bin TL hibe desteği verilecek*.

Bayer’in Hackquarters ile birlikte 2018’den bu yana Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla yürüttüğü G4A Girişim Hızlandırma Programı’nın başvuruları 8 Ocak’ta başlıyor.

Programa sağlık ve tarım alanlarında dijital çözümler sunan, fikir aşamasını geçmiş, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş modeline, yalın bir ürüne veya prototipe sahip ya da satış aşamasında olan girişimciler başvurabiliyor. 

Başvurular 11 Şubat Pazar gününe kadar g4a.bayer.com.tr web sitesi üzerinden yapılabilecek. Ayrıca dileyen girişimciler 17 Ocak ve 7 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Online Buluşma etkinliğine katılarak program hakkında merak ettikleri soruları yöneltip daha detaylı bilgi alabilecek. Programla ilgili tüm duyurular ve etkinliklerin kayıt linkleri Bayer’in sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, LinkedIN, Youtube) takip edilebilir.

Başvuruların ardından yapılacak değerlendirme sonucunda seçilecek tüm girişimciler; 100 gün boyunca tasarım odaklı düşünmeden marka ve pazarlama stratejisine, fiyatlandırma politikasından finans ve yatırım planlamasına kadar birçok farklı konuda online eğitim ve Bayer çalışanları dahil olmak üzere alanında uzman kişilerden mentorluk desteği alacak. İletişim ağını genişletme, ürün geliştirme fırsatı yakalayacak ve Bayer ile iş birliği yapabilme imkânından yararlanabilecek. Ayrıca, seçilenler arasından berlilenen her bir girişime 300 bin TL hibe desteği verilecek*. 

Bayer Türkiye’de, G4A kapsamında son 6 yılda 37 girişime destek verdi ve girişimcilik ekosistemine 4 milyon TL’ye yakın katkı sağladı.

* Programa seçilen girişimciler arasından hibe desteği almaya hak kazanan gerçek kişi girişimcilerin, hibe ödemesini almak için ticari işletme veya ticaret şirketi (limited şirket vb.) kurması gerekmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı