Apple Günlerine Özel Fırsatlar Hepsiburada'da

Hepsiburada, teknoloji ürünlerinde fırsatlar sunmaya devam ediyor. Apple ürünlerinde 12-13 Haziran tarihleri arasında sepette %5 net indirim fırsatı teknoloji tutkunlarını bekliyor. 

Hepsiburada, ünlü teknoloji markalarında fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Tanınmış teknoloji markalarının pek çok yeni ürününün yanı sıra teknoloji devi Apple ürünlerinde de fırsatlar teknolojiyi yakından takip edenler için Hepsiburada’da kullanıcılarını bekliyor. Hepsiburada’nın 12-13 Haziran tarihleri arasında seçili Apple ürünlerinde sunduğu sepette %5 net indirim kampanyası ile ürünlere avantajlı bir şekilde Hepsiburada’dan ulaşılabiliyor. Kampanya 12 Haziran saat 10:00 – 13 Haziran saat 23:59 arasında ve seçili Apple ürünlerinde geçerIi olacak. IPhone, Apple Watch, Airpods, IPad ve Mac ürün grupları, indirimli fiyat avantajlarıyla Hepsiburada’da teknoloji meraklılarını bekliyor. 

Apple ürünlerini Hepsiburada’dan satın alacak kullanıcılarına alışveriş kredisi ile taksit imkanı da sunuyor. Kart limitini kullanmak istemeyen kullanıcılar ise, kişiye özel tanımlı Hepsiburada limiti ile Hepsipay üzerinden de taksitle ürünlere sahip olabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı