Yeni Sezonda Şampiyonlar Yine TOD'da Belli Olacak

Süper Lig, İngiltere Premier Lig ve Fransa Lig 1’de yeni sezon heyecanı bu hafta başlıyor. Kıyasıya bir rekabete sahne olacak liglerin şampiyonları bu sezon da TOD ekranlarında belli olacak. Futbolseverler, hayranı oldukları ligleri diledikleri zaman diledikleri yerde yeni sezonda da TOD’dan takip edecekler.  

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen liglerinde yeni sezon bu hafta sonu perdelerini açıyor. TOD, birbirinden zengin içerikleri ve büyük çekişmeye sahne olacak liglerin heyecanını bu sezonda da ekranlara taşıyacak. 

Trendyol Süper Lig’de açılış maçı, 10 Ağustos Cuma (bu akşam) saat 21.00’da Trabzonspor-Antalyaspor arasında oynanacak. Cumartesi akşamı 21.45’te başlayacak maçta ise son şampiyon Galatasaray, Kayserispor’a konuk oluyor. Haftanın öne çıkan maçında Fenerbahçe pazar akşamı saat 21.45’te Gaziantepspor’u konuk ederken, Beşiktaş ise pazartesi akşamı saat 21.00’de haftanın kapanış maçında Vavacars Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak. Bu dört karşılaşmanın yanı sıra Süper Lig’de haftanın tüm müsabakaları TOD ekranlarında olacak. 

Sadece Süper Lig değil Avrupa’nın önde gelen ligleri de bu sezon yine TOD’da izleyiciyle buluşacak. Dünyanın en popüler ligi Premier Lig’in açılış maçında 11 Ağustos Cuma saat 22.00’de son şampiyon Manchester City, Burney deplasmanında sahaya çıkacak. İlk haftanın en ilgi çekici karşılaşması ise Chelsea ile Liverpool arasında. Londra’da oynanacak bu heyecan dolu maç 13 Ağustos Pazar saat 18.30’da TOD’da yayınlanacak. 

Fransa Lig 1’de perde ise cuma akşamı 22.00’da  Nice – Lille maçıyla açılacak. 

Avrupa liglerinin heyecanına önümüzdeki hafta ise Bundesliga eklenecek. Alman futbolunun en üst ligi Bundesliga’nın ilk haftasında son şampiyon Bayern Münih, 18 Ağustos Cuma akşamı 21.30’da Werder Bremen deplasmanına konuk olacak.

Tüm bu maçlar ve çok daha fazlası, Türkiye’nin spor ekranı TOD’da sporseverlerle buluşacak. Süper Lig veya Spor Ekstra paketine sahip futbolseverler hayranı oldukları ligleri web, cep, tablet ve televizyonlarından 99 TL’den başlayan fiyatlarla izleyebilecekler. Ayrıca taraftar paketine sahip taraftarlar, tuttukları takımın maçlarına avantajlı şekilde takip etme ayrıcalığını yaşayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı