UFC'de “Yılın Dövüş Gecesi" Türkiye'de Sadece S Sport Plus'ta

S Sport Plus dövüş sporları tutkunlarının heyecanla beklediği dövüş gecesini canlı yayınla ekranlara getiriyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde Abu Dhabi’deki Ettihad Arena’da gerçekleştirilecek olan organizasyonda Makhachev, Volkanovski, Chimaev, Kamaru Usman gibi dövüş dünyasının önemli isimleri çekişmeli mücadeleleriyle heyecanı doruğa çıkartacak.

 

21 Ekim Cumartesi akşamı TSİ 21:00’de başlayacak dövüş kartının ana maçında; UFC Hafif Sıklet kemeri için Dağıstanlı şampiyon Islam Makhachev, kemerini UFC tüy sıklet kemerini hala elinde bulunduran Alexander Volkanovski karşısında korumaya çalışacak. İki sporcu bu sene şubat ayında karşılaşmış, soluksuz izlenen beş raundun sonunda galibiyeti Makhachev almıştı.

 

Khabib de Abu Dhabi’de

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Islam Makhachev’in köşesinde yine bir başka UFC efsanesi, Dağıstanlı dövüşçü Khabib Nurmagomedov da yer alacak.

 

Gecenin diğer önemli isimlerinden olan ve UFC’nin son yıllardaki dikkat çeken ismi Dağıstan asıllı İsveçli dövüşçü Khamzat Chimaev hafif orta sıkletin eski şampiyonu Kamaru Usman ile mücadele edecek. 

 

Kafeste çıktığı 12 mücadelenin tamamını kazanan aynı zamanda 11 mücadelede rakiplerini nakavt eden Khamzat Chimaev, dövüş sporlarında son dönemin en ses getiren isimlerinden biri oluyor. Son derece agresif bir dövüş tarzına sahip olan Chimaev’in “Nijeryalı Kabus” Kamaru Usman karşısında alacağı sonuç spor severler tarafında merakla bekleniyor.

 

Geceye Özel Kampanya

MMA severler, UFC294 kampanya koduyla, ssportplus.com üzerinden üyeliklerini başlatarak, bu süper geceyi İlk Ay Sadece 39.99’a S Sport Plus’tan izleyebilecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı