Tatlıtop Basketbol Şenliğinde unutulmaz final

31. Geleneksel Tatlıtop Basketbol Şenliği final maçları, heyecan ve coşkuyla gerçekleşti. Final maçında yarışan takımlar, seyirciye unutulmaz bir şölen yaşattı. 

Türkiye’nin en uzun soluklu sokak basketbolu, Tatlıtop Basketbol Şenliklerinde 53 takım 10 farklı kategoride 15 gün boyunca Adnan Menderes Meydanı’nda ter döktü. 

Rekabetin ve eğlencenin bir arada yaşandığı, 15 gün boyunca süren mücadelede kazananlar belli oldu. Turnuva sonucunda; Yıldız Kızlar Kategorisinde 1. Naret Besi Çiftliği 2. Osmanlı Otomotiv, Masterler Kategorisinde 1. Kul Mobilya 2. Reco Cafe, Genç Kızlar Kategorisinde 1. Kokoreçci Uğur, 2. Kaptan Oto Kaporta, Starlar Kategorisinde 1. Pro Fitness 2. Alfa Ps oldu. 

Turnuvada konuşma yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’ 15 gün boyunca Adnan Menderes Meydanı’mızda Basketbol ruhu ve coşkusu yaşandı, şimdi sıra kupa törenine geldi. Katılım sağlayan tüm sporcularımızı tebrik ederim. Sporun ve sanatın kenti Mustafakemalpaşa’da 33 yıldır atıl durumda olan Gençlik Merkezimize can verdik. Bu sayede binlerce öğrenci hem sanatla eğlenirken, spor kültürünü tüm derinlikleriyle öğrenecekler. 31 yıldır ev sahipliği yaptığımız eşsiz turnuvamızın senelerce devam etmesi dileğiyle. ‘’ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı