Papara ve Trabzonspor stadyum isim hakkını da içeren sponsorluk anlaşmasını imzaladı

Finansal teknoloji şirketi Papara, Trabzonspor’la Akyazı Stadyumu’nun beş yıllık isim hakkını da içeren 1 milyar 416 milyon TL’lik kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan açıklamada, anlaşmaya dair ayrıntıların yakın zamanda gerçekleştirilecek basın toplantısında kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

Finansal teknoloji şirketi Papara, Trabzonspor’la, Akyazı Stadyumu’nun 1 yıldır boşta olan isim hakkını da içeren 1 milyar 416 milyon TL’lik kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Papara’dan yapılan açıklamada, beş yıl süreyle geçerli olan, Akyazı Stadyumu isim hakkını da kapsayan ve Trabzonspor tarihinin en kapsamlı sponsorluk anlaşması olma özelliği taşıyan anlaşmaya dair ayrıntıların yakın zamanda gerçekleştirilecek olan basın toplantısında kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi. 

Stadyum isim hakkını da kapsıyor

Akyazı’da bulunan stadyumun isim hakkı bir yıldır boştaydı. Papara ile yapılan 5 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Akyazı Stadyumu’nun ismi “Papara Park” olarak değişecek. Anlaşmanın yalnızca stadyum isim hakkını içermediği, tam kapsamın yakın zamanda gerçekleştirilecek basın toplantısı ve sponsorluk lansmanıyla duyurulacağı belirtildi. 

“Spor yatırımlarımızı lider konumumuza yakışır şekilde genişletiyoruz”

Papara CEO’su Emre Kenci, “Papara’nın ilk spor kulübü sponsorluğu olan Trabzonspor’la ilişkimiz, 2018’den bu yana sürüyor. Spor yatırımlarımızı Papara’nın lider konumuna yakışır şekilde genişletiyoruz. Ayrıntılarını önümüzdeki günlerde paylaşacağımız bu kapsamlı sponsorluk anlaşmasıyla Trabzonspor’la olan ortaklığımızı bir adım ileri taşıyoruz” dedi.

“Verdiğimiz sözleri tutuyoruz”

Olağanüstü kongre dönemindeki vaatlerinden en önemlisinin kulübü sürdürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşturmak olduğunu hatırlatan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Bu uğurda göreve gelir gelmez başladığımız çalışmalarımız nihayet sonuçlanmaya başladı. Çok önemli bir iş birliğini hayata geçiriyoruz. Kulüp tarihimizin en büyük çaplı anlaşması olarak tarihe geçen bu anlaşma hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda çok ciddi bir itici güç olacaktır. Daha önce Trabzonspor’a özel ön ödemeli kart projesiyle bir araya geldiğimiz Papara ile sonuçlandırdığımız reklam ve sponsorluk anlaşmamızın camiamız ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı