Kemer Belediyesi'nden ilçenin futbol takımlarına malzeme desteği

Kemer Belediyesi, Kemer’i Süper Amatör Lig’de temsil eden Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü ve 1. Amatör Lig’de temsil eden Kemer 2020 Futbol Kulübü’ne malzeme desteği sağladı.

Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Öner Karagün ve takım oyuncuları ile Kemer 2020 Futbol Kulübü teknik heyeti ile oyuncuları, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak her iki kulübe de ellerinden gelen desteği vermeye devam ettiklerini söyledi.

Başkan Topaloğlu, Kemer’i mücadele ettikleri liglerde en iyi şekilde temsil eden iki kulübe de başarılar dilediğini ifade ederek, “Her iki kulübümüzün forma, futbol topu ve diğer tüm antrenman malzemelerini veriyoruz. Sporculara destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Atatürk, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” demiştir. Spor ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Gençlere her anlamda destek veren her iki takımın hocalarına teşekkür ediyorum. Gelecek sezonda başarılar diliyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı