Kartepe'nin şöhretleri sahaya çıktı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 2.Şöhretler Turnuvası’nda mücadele eden takımlara başarılar diledi.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen 2.Şöhretler Turnuvası heyecan dolu karşılaşmalarla devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Şöhretler Turnuvası’nda mücadele eden takımlara başarılar dilerken, “Bu turnuvada tatlı bir rekabet, çokca dostluk var” açıklamasında bulundu.

 

FİNAL MAÇI 31 AĞUSTOS’TA

20 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Şöhretler Turnuvası’nda 40-49 yaş grubunda 12, 50 yaş ve üzerinde 7 takım mücadele ediyor. Derbent Stadı’nda yapılan karşılaşmalarda 40-49 yaş grubu 30 dakikadan iki devre, 50 yaş üstü 25 dakikadan iki devre halinde mücadele ediyorlar. Eleme usulüyle yapılan turnuvada 31 Ağustos 2023 Perşembe günü final karşılaşması ile şampiyon takım belli olacak.

 

19 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen 2.Şöhretler Turnuvası’nda 40-49 yaş guruplarında A gurubunda Acısu, Eşme, Uzunçiftlik, Maşukiye, Nusretiye, Suadiye B gurubunda Şirinsipor, Köseköy İstasyon, Arslanbey, Sarımeşe, Uzuntarla, Derbentspor yer alırken, 50 yaş üstünde Sarımeşe, Nusretiye, Arslanbey, Köseköy, Şirinspor, Suadiye ve Derbentspor mücadele ediyor.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

“Turnuvada tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bu turnuvada tatlı bir rekabet, çokca dostluk var. Kartepe’miz için artık klasikleşen Şöhretler Turnuvası’nda 19 takım mücadele etmektedir. Kartepemizin çınarlarının bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Her yaşta spor yapılabileceğinin en iyi göstergesi bu turnuvadır. Tüm hemşehrilerimi bu heyecan dolu karşılaşmaları izlemeye davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı