Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Metin Doruklu adına düzenlenecek

Gölcük Belediyesi 9. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası bu yıl, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde arama kurtarma çalışmaları sırasında vefat eden Metin Doruklu anısına düzenlenecek.

Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, 9. yılında amatör kulüplerini Metin Doruklu anısına bir araya getirecek. Amatör spor kulüplerinin heyecanlı mücadelelerine sahne olacak olan turnuva, 11 ili etkileyen büyük deprem afeti sonrasında arama kurtarma çalışmalarına destek için gittiği Kahramanmaraş’ta kalp krizi geçiren Metin Doruklu adına düzenlenecek. Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Metin Doruklu Futbol Turnuvası’nda maçlar; çekilecek kuraların ardından 31 Ağustos Perşembe günü Değirmendere Stadı’nda başlayacak.

 

TURNUVADA 8 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Gölcük Belediyesi 9. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nda bu yıl; Harb-iş Spor, İhsaniyespor, Osmanlı41spor, Hisareynspor, Kavaklıspor, Gölcük İdmanyurduspor

Gölcük Çiftlikspor ve Seka Doğanspor kulüpleri mücadele edecek.

 

BAŞKAN SEZER TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Metin Doruklu’yu bir kez daha rahmet ve dua ile andıklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; turnuvanın fair play kuralları çerçevesinde, sakatlık olmadan gerçekleşmesini diledi. Sezer, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

DEPREMZEDELERİN YARDIMINA KOŞTU

Deniz Kuvvetlerinden emekli Metin Doruklu, 1999 Gölcük depremini en çok hissedenlerinden biri. Depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına gönül veren Doruklu, Beşir Derneği’nin Doğu Marmara Sorumlusu olarak görev yapıyordu. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkisi altına alan asrın felaketi sonrası ekibiyle birlikte Maraş’a gelen Doruklu, buradaki enkaz çalışmalarında rahatsızlandı. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Doruklu, Gölcük’te defnedildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı