Volkan Konak'la YBY Woods'a Karadeniz Havası Geldi

Dünya standartlarında konser ve etkinlik deneyimlerini Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde sanatseverlerle buluşturan YBY Woods, Volkan Konak’ı sevenleriyle buluşturdu. Orkestrası, Karadeniz ritmi ve sahne enerjisiyle herkese keyifli bir akşam yaşatan Volkan Konak konserini binlerce kişi izledi. Konseri izlemeye gelen ünlü sanatçı Funda Arar da Volkan Konak’ın davetiyle sahneye çıktı. Birlikte söylenilen şarkılarla binlerce kişinin horon teptiği konser yıllarca unutulmayacak bir müzik şölenine dönüştü.

Gökyüzünün altında, ormanın içinde sunduğu sanat ve eğlence deneyimleriyle şehir yaşam kültürünün zenginleşmesine odaklanan YBY Woods, “Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak’ı ağırladı. İstanbul’un en büyük sahnesinde sevenleriyle buluşan Volkan Konak konserini binlerce kişi izledi.

 

Funda Arar ve Volkan Konak düetleri geceye damga vurdu

Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz yaz havasında gerçekleşen konseri izleyenler arasında ünlü sanatçı Funda Arar da yer aldı. Orkestrası ve enerjisiyle izleyenlere aralıksız müzik ziyafeti yaşatan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, YBY Woods sahnesinde Göklerde Kartal Gibiydim, Aleni Aleni, Nesine Yar Nesine, Dostum Dostum gibi beğenilen şarkıları seslendirdi.

Volkan Konak, kendisini izlemeye gelen ünlü sanatçı Funda Arar’ı sahneye davet ederek Senede Bir Gün, Bir Yangının Külünü, Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine şarkıları ile müzikseverlere fasıl tadında konser yaşattı. Erik Dalı ve Ankara’nın Bağları ile seyircileri hareketlendiren Konak, Karadeniz’e özgü ezgilerle horon teptirdi.

Sahneden mesajlar veren Volkan Konak hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. 

Tüm günün orman havasında keyifle geçmesi için kapılarını 15.00’te açan YBY Woods konserden önce eğlenceli aktiviteler de düzenledi. 

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı