Malik Ayhan müzikteki başarısını ticarete taşıdı

Müzik dünyasının dikkat çeken grubu Cankan’ın sevilen solisti  Malik  Ayhan, müzikteki başarısını ticarette de tekrarlıyor. 

Yıllar sonra müzikteki ortağı Fatih ABB’yle bir araya gelerek yeni albüm çalışmalarına hız veren Malik Ayhan kariyerinde farklı bir adım atarak Avrupa’nın yeni gözdelerinden Lademor firmasının pazarlama müdürü olmuştu. Firmanın başarılı yöneticileri Muhammet Demirkol ve Murat Demirkol’un ısrarı üzerine bu görevi kabul eden  Malik Ayhan yeni işinin ilk dönemlerinde başarılı çalışmalara imza attı.  

Malik Ayhan, güzellik ve kişisel bakım alanında önemli işlere projelere atmaya devam edeceklerini söylerken ticaret dünyasında ilerlemeyi ve hayran kitlesini reklam çalışmalarında kullanmak istediğini söyledi. 

Malik Ayhan, “Lademor firmasıyla işbirliğine imza attığımız günden beri çok güzel destekler alıyorum. Ticaret müzikten daha zor ve çetin olsa da bu işi de sevdim ve başarılı olmak istiyorum. Özellikle kadınların bayılacağı yaşlanma karşıtı ürünler yapmak niyetindeyiz. Yeni yılda sürprizlerimizle karşınızda olacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı