Dış Cephe Kaplama Neden Yapılır?

Kış yaklaşıyor ve yılın bu zamanında, bizi nemden ve dışarıdaki soğuktan korumak için alanları daha az havalandırma ve yüksek sıcaklıklarda ısıtmayı açma eğilimi var. Ancak, bu tür bir uygulama tam tersi bir etki yaratır. Zamanla evimizin duvarlarında yoğuşma kaynakları ve diğer nem sorunları oluştururlar, bunlar zamanında durdurulmazsa küf oluşturabilir ve bu nedenle solunum ve akciğer sağlığımıza ciddi şekilde zarar verebilir.

Dış cephe kaplama sistemi, mantolama sisteminin kurulumuna ve uygulamasına devam edilirken dikkate alınması gereken ve hem bina veya ev tipine hem de kullanılacak malzemelere bağlı olan birkaç unsurdan oluşur, çünkü bunların uygulanması birden fazla değişiklik gösterebilir. 

Evin dışından duvarların köpükle ısı yalıtımı Bir evin duvarlarının dışarıdan izolasyon inşaat işinin önemli aşamalarından biridir. Çünkü herhangi bir binadaki ısı kaybındaki aslan payı, kural olarak, tam olarak binanın duvarlarından gerçekleşir. Yaklaşık olarak, sayılar % 40 ila % 65 arasında tasarruf sağlıyor.

Bir evin veya binanın ısıl şartlandırılması için kullanılacak tüm malzemelerin dikkate alınması önemlidir. Isı ve ses yalıtımı kategorisinde, size genişletilmiş polistirenden yapılmış çok çeşitli plakaları gösterdiğimiz Polistiren bölümünü bulabilirsiniz. 

Genişletilmiş polistiren süngerimsi, köpüklü bir thermoplastik malzemedir. Bu, su geçirmeyen ancak buhar geçirmeyen ısı yalıtımı, akustik yalıtım veya ses yalıtımı uygulamaları için kullanılabilir, bu nedenle inşaat alanında polistiren levhalar önemli bir rol oynar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı