Tercih Edilen Butik Otel Programı

Butik Otel programı, butik oteller için geliştirilen oldukça donanımlı bir programdır. Butik otel programları bünyesinde, birçok hizmet yer edinir.

Butik Otel Programı Özellikleri

Butik Otel programı ile butik otellerin çeşitli ihtiyaçları sağlanır. Bunlar;

  • Rezervasyonlar
  • Anlık değişen rezervasyon ekranı
  • Kontrol paneli
  • Odalar
  • Muhasebe
  • Ekstra hizmetler
  • Çoklu para birimlerinin tahsilatları
  • Türkçe ya da ingilizce olarak bulunan dil destekleri ve beraberindeki yeni dil seçenekleri
  • Raporlar
  • Kimlik bildirim sistemi
  • Üst düzey güvenliğe birçok yerden erişimin sağlanması gibi çeşitli eklentiler bulunur. 

Butik Otel Programı İle Rezervasyon Süreci

Butik otel yönetim programı, yalnızca otel için değil turizm sektöründeki birçok alanda kullanılabilir. Bu programlar ile birlikte otelinizdeki değişimler, rahatlıkla takip edilebilir. Kolay butik otel programı bünyesinde yer edinen sistem, bulut tabanlı HMS  otel programıdır. Bu otel programı ile rezervasyon sistemi online bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda rezervasyonda oluşabilecek herhangi bir aksaklık da, rahatlıkla çözüme kavuşturulur. 1 milyondan daha fazla rezervasyon için HMS bulut tabanlı otel programını tercih edebilirsiniz. 

Kaliteli Ve İşlevselliği Butik Otel Programı

HMS Otel programı bünyesindeki arayüzü ile birlikte, birçok bilgi hakkında ihtiyacınızın karşılanabileceği sistemdir. Ana sayfa üzerinde misafir ya da rezervasyon bilgileri ile ilgili işlemler bulunur. Aynı zamanda misafir isimleri, otelinizde ki rezervasyon tarihleri otelde bulunan odaların durumları, bakiyeler gibi çeşitli etmenler kişilerin karşısına çıkar. Burada rahatlıkla işlemler gerçekleşebilir. Raporlar, anasayfada görülür ve zamandan da tasarruf edilir. Sektörde birçok kişinin tercihinde olan işlevsel butik otel programı ile sizde otel yönetiminizi daha üst noktalara taşıyabilirsiniz. 

Butik Otel Programı Ne İşe Yarar? 

Butik oteller ya da birçok otelin yönetimindeki ihtiyaçlarının karşılanması için belirli yazılımlar geliştirilir. Butik otel programı ise misafir konaklamalarınızı sistemsel olarak yönetilmesini sağlar. Burada yalnızca belirli başlıklar değil;

  • Muhasebeden odaların sistemine rezervasyon işlemlerine,
  • Çoklu para birimlerinden alınması gereken raporlar,
  • Kullanıcıların durumu,
  • Video eğitimleri ya da otel sistemi ile ilgili e posta bildirimleri gibi birçok etmen HMS otel programı ile birlikte sağlanabilir.

İstediğiniz yerden istediğiniz şekilde otelinizi yönetmeniz mümkündür. Burada belirli özellikler değil, birden fazla özellik tek bir program noktasında buluşur.

Tam Tam Entegre Otel Programı Hangisidir?

Tam entegre otel programı arayanlar için HMS otel programı ile kolay bir yönetim gerçekleşir. Burada ön büro işlemleri, raporlar gelir gider tablosu ya da beraberinde ki birçok etmen ara yüz de bulunur. Aynı zamanda muhasebe departmanlarında bulunan istatistiklerin incelenmesi, analize dökülmesi de butik otel programı ile mümkündür.

Butik Oteller İçin Kullanılan Kaliteli Program

Günümüzde teknolojinin ilerleyiş göstermesi ile birlikte oldukça donanımlı bir arayüze sahip olan Butik Otel programları, yer edilir. Kolay butik otel programı, muhteşem bir kullanım sistemine sahiptir. Butik oteller için kullanılan ve genel olarak işletmecilerin tercihinde ki hms Otel programları ile sizde işletmenizi daha üst noktalara taşıyabilirsiniz. Böylelikle yapılması gereken iş yükü, daha aza indirgenir ve zamandan da tasarruf elde edilir. Müşteri memnuniyeti için hms  otel programı en önemli yardımcınızdır. 

Gelişmiş Ve Tavsiye Edilen Otel Programı

Otel programları içerisinde bulut tabanlı otel programı ile otel yönetiminiz istediğiniz doğrultuda gerçekleşir. Türkiye’nin bulut tabanlı ilk otel programı HMS ile birlikte, anlık çözümler sağlanır. Sistemin sağladığı birçok özellik bulunur. Bunlar ön muhasebe, online rezervasyon, kanal yönetimi, kimlik tarama, temassız menü, misafir ilişkileri ve bunun beraberinde birçok özellik tek bir program içerisinde bulunur. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı