Foscarini Aydınlatma Hangi Ülkenin Ürünüdür ? En Beğenilen Modelleri Hangileridir ?

Foscarini Lighting, başta Avrupa olmak üzere, tüm Dünyada büyük beğeni toplayan İtalyan aydınlatma armatürleri üreticisidir. 1981 yılında kurulan Foscarini Aydınlatma, Şirket kuruluşundan kısa bir süre sonra, 1988 yılında, bugün şirketin sahibi olan Carlo Urbinati ve Alessandro Vecchiato yönetimi devraldı. Foscarini, Carlo Urbinati ve Alessandro Vecchiato tarafından tasarlanan ilk tasarım aydınlatmalar koleksiyonu ve kataloğu ile yeni pazarlara açıldı.

Yıllar boyunca Foscarini, Murano camı dışındaki yeni malzemelerle alışılmadık fikirlere, tasarımlara ve firma dışından Dünyaca tanınan tasarımcılara ev sahipliği yaptı. Hızla büyüyen ve tanınan Foscarini, 1994 yılı itibari ile Venedik yakınındaki Marcon’a taşındı.

Foscarini Aydınlatma’nın en beğenilen modelleri hangileridir ?

Foscarini Lighting tarafından üretimi yapılan aydınlatma armatür kategorileri şunlardır;

  1. Sarkıt Aydınlatmalar ve avizeler,
  2. Tavan aydınlatmaları ve plafonyerler,
  3. Duvar aydınlatmaları ve aplikler,
  4. Lambaderler ve ayaklı aydınlatmalar,
  5. Masaüstü aydınlatmalar,
  6. Bahçe ve dış mekan aydınlatmaları,
  7. Spot aydınlatmalar.

En beğenilen Foscarini Aydınlatma modelleri arasında şunlar sayılabilir;

Foscarini Aplomb, Foscarini Allegro, Foscarini Anisha, Foscarini Binic, Foscarini Birdie, Foscarini Buds, Foscarini Couchin, Foscarini big Bang.

Foscarini Lighting Nereden Alınır ?

Foscarini aydınlatma, Dünyanın 80 ülkesinde satılmaktadır. Maxroom, 2010 yılından itibaren diğer çok bilinen aydınlatma markaları ile birlikte Foscarini ürünlerini de satmaktadır. 2023 yılı itibari ile online tasarım aydınlatma satış mağazası olanwww.maxroom.shop ile artık bir tık uzağınızda olacaklar. 

Foscarini aydınlatmanın tam koleksiyonu için www.maxroom.shop ziyaret edebilirsiniz. En hızlı, en uygun şekilde Foscarini Lighting ürünlerinin keyfini çıkartabilirsiniz. 

Maxroom ithal dekoratif aydınlatma koleksiyonu için 0850 225 05 09 numaralı telefondan veya 0532 427 11 14 numaralı whatsapp hattımızdan bilgi alabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı