Elf Bar Türkiye Resmi Satış Sitesi

Elf Bar 1500 tek kullanımlık bir pod cihazı olmakla birlikte, çok ince yapıda, uzun ve hassas gövdeli, önceden doldurulan tek kullanımlık olan bir pod kitidir. Önceden doldurulmuş likiti ve de 850mAh ile beraber sunulur. Maksimum en fazla 1500 nefese kadar destekler. Çok hassas hava akışı ile size iyi mükemmel bir lezzet sağlamak için şahane bir voltaj ile çok iyi çalışır. Ayrıca %5 nikotin gücü ve de çok hızlı çekme aktivasyonu ile beraber, günlük vapinginiz için harika bir seçimdir.

Elf Bar tek kullanımlık olan Flavor vape cihazı ile birlikte ayrıca %5 Nikotin tuzu bazlı bir e-likit ile dolduruluyor. Ayrıca bu E-likit ile yeniden dolum yapmaya, şarj etmeye ya da bir bölmeyi, bobini tekrar değiştirmeye gerek yoktur. Geriye bir tek vape için nefes almanız yeterlidir.

Elf Bar 1500 Özellikleri Nelerdir?

Elf Bar 1500, çok ince yapıda bir forma sahiptir. Ayrıca gövde kısmı oldukça hassas bir yapıdadır. Önceden doldurulduğu için tekrardan bir dolum yapılmaz, tek kullanımlıktır. Bu tek kullanım özelliği ile dolum bitene kadar ortalama maksimum boyutta 1500 kadar nefesi destekleyerek çalışır. Çok yumuşak ve iyi bir filtreye sahip olmasından dolayı, çok keyifli ve yumuşak bir içim sağlar. Birbirinden farklı aromatik tatları ile ayrıca kullanım esnasında çok hoş bir tat bırakır. Bir de bunların dışında teknik özellik sayılabilecek bazı detayları da mevcuttur. Bunların neler olduğunu aşağıda detaylı bir şekilde açıklıyoruz.

  • Tek Kullanımlık çok şık bir tasarım
  • Şarj edilemez ve tekrardan doldurulamaz
  • Basit ve kullanımı kolay bir kompakt
  • Boyut: 19x100mm
  • %5 Nikotin gücü
  • Pil Kapasitesi: 850 mAh
  • 850 mAH ile 1500 nefes
  • Yerleşik bobinli
  • Önceden dolumu yapılmış bölme

Elf Bar 1500 Ürün Çeşitleri Nelerdir?

Birbirinden farklı güzel ve tatlı pek çok meyve özlerinden harmanlanarak tasarımlanmış ve tek dolum yapılmış bu ürünün birden fazla çeşidi bulunmaktadır ve birçok kullanıcı tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu birbirinden lezzet içerik çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz. Blue Razz Limonata, Mango, Pink Limonata, Grape (Üzüm), Elf Bar Lux 1500 Banana ICE, Strawberry Banana (Muz, Çilek), Watermelon (Karpuz), Apple (Elma) ve Yabanmersini olarak bulunur.

Elf Bar 1500 Fiyatı Nedir?

ELF Bar 1500 fiyatı 230 tldir ürünü dilerseniz kampanyadan faydalanabilir ve gerek online alış veriş ile gerek kapıda nakit ödeme veya kapıda kredi kartı ile ödeme gibi size sunulan imkanlarından yaralanabilirsiniz. İstanbul ve çevresine aynı gün teslimat olanağı olmakla birlikte isterseniz sevdiklerinize hediye etmek istediğinizde ödemelerinizi Havale / EFT ile de gerçekleştirebilir, hediye edeceğiniz kişinin adresine gönderimini sağlayabilirsiniz. Böylece hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için alacağını bu ürünün keyfini beraber yaşayabilirsiniz.

Elf Bar 5000  modelinin en çok satan aromalarını sitemiz üzerinden sipariş verebilirsiniz. Elf bar 5000 toptan almak için lütfen toptan bölümündeki telefon üzerinden iletişime geçiniz.

Günümüzde insanların ihtiyaç ve beklentileri çok hızlı bir şekilde değişiyor. Bu değişime bağlı olarak klasik sgraların yerini elektronik sgra almaya başladı. sgra kullanıcıları Elf Bar 5000 ile sgra hissini doyasıya yaşayabiliyor.

Elf Bar 5000 Özellikleri

Elf Bar 5000 almak isteyen birey sayısı hızlı bir şekilde arttı. Bu artışa bağlı olarak pek çok kişi ürünün özelliklerini incelemeye başladı. Elf Bar 5000 şarj edilebilir bir cihazdır. 650 mAh pil kapasitesine sahip olan bu cihaz USB-C şarj kablosu ile şarj edilebiliyor. Elf Bar 5000 kullanmak oldukça avantajlıdır. Bu cihaz 13 ml e likit kapasitesine sahiptir. Bu oran kullanıcıların beklentisini karşılamada oldukça iyidir. %2 nikotin gücüne sahip bu cihaz sayesinde uzun soluklu sgra keyfi yaşanabiliyor.

Elf Bar 5000 Ürün Çeşitliliği

Elf Bar üretilirken birçok farklı detay göz önünde bulundurulmuştur. Göz önünde bulundurulan detaylardan bir tanesi de ürün çeşitliliğidir. Elf Bar’ın en önemli avantajlarından birisi farklı aromalara sahip olmasıdır. Bu aromalar sayesinde sgra keyfi üst seviyeye çıkartılabilir.

Elf Bar 5000’in ürün çeşitleri şunlardır:

  • Mango Peach
  • Blue Razz
  • Red Mojito
  • Lemon Mint
  • Strawberry Kiwi
  • Peach- Mango- Watermelon
  • Fruit- Guava

Bireyler beğendiği ve istediği aromayı seçerek keyifli vakit geçirme imkanı bulabiliyor. Bundan dolayı pek çok kişi Elf Bar 5000 almayı tercih ediyor.

Neden Elf Bar 5000?

Elf Bar 5000 satın almak isteyen bireyler neden bu ürünü alması gerektiğini düşünebiliyor. Elf Bar 5000’in diğer model ve markalara nazaran birçok farklı avantajı vardır. Bu cihaz sayesinde klasik sgra tüketimi yarıya indirilir hatta tamamen bırakılabilir. Elf Bar 5000’in tercih edilme nedenlerinden birisi de gelişmiş batarya gücüdür. Gelişmiş batarya gücü sayesinde uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Elf Bar 5000 Fiyatları

Elf Bar 5000 alacak bireylerin merak ettiği ve incelediği konuların başında fiyat bilgisi geliyor. Bireyler ürünlerin fiyatını detaylı olarak araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Ancak Elf Bar 5000 fiyatı standart değildir. Alışveriş sitesinin satış politikasına ve seçilen ürünün özelliğine bağlı olarak fiyat değişiklik gösterebiliyor. Elf Bar 5000 400 tldir. 

Elf Bar 5000 Nereden Satın Alınır?

Elf Bar 5000 satılan pek çok alışveriş sitesi bulunuyor. Bu alışveriş sitelerinin sayısı fazla olduğu için bireyler nereden işlem yapması gerektiğini sorguluyor. Ancak Elf Bar 5000 alınacak site alanında uzman, güvenilir ve sıklıkla tercih edilen bir site olmalıdır. Aksi halde bireyler satın alma işlemlerinde problemle karşılaşabiliyor. Elf Bar 5000 almak için elfbar1500turkiye.com bağlantısı kullanılabilir. Cazip fiyatlar, güvenilir ödeme yöntemleri ve gelişmiş kargo sistemi bu sitede yer alan önemli özelliklerdendir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni