Red Bull 64 Bars Serisinin Birinci Sezon Finalinin Konuğu Kayra Oldu

İlgi çekici konsepti ile alanındaki en iddialı isimleri zorlu bir söz yazımı maratonuna davet eden Red Bull 64 Bars, güçlü sanatçılarla hayata geçirdiği birinci sezonunun finalini 19 Ocak (bugün) tarihinde gerçekleştirdi. Türkçe rap dünyasına heyecan katan Red Bull 64 Bars’ın ilk sezonunun finalinde, Kayra ve Pango’nun sıfırdan yarattığı yepyeni parça Red Bull TV ve HipHopLife YouTube hesabında Türkçe rap severlerle buluşuyor.

Red Bull 64 Bars; Türkçe Rap dünyasının en iddialı isimleriyle buluştuğu ilk sezonunun final bölümüyle müzik severlerle buluşuyor. Serinin sezon finalinde prodüktör koltuğunda Pango otururken, Türkçe Rap’in güçlü figürlerinden Kayra mikrofon başına geçiyor. Kayra’nın sıfırdan yarattığı 64 satırlık parça, 19 Ocak (bugün) itibarıyla Red Bull TV’de ve HipHoplife Youtube hesabından izlenebiliyor. 

Rap müzik ekseninde 64 satırlı şarkıların üretildiği ve Türkçe Rap alanında yepyeni bir meydan okuma niteliği taşıyan Red Bull 64 Bars serisi, sezon boyunca 16 sanatçının katılımıyla yaratıcılığın arenası oldu. Serbest stil ve hızlı düşünmenin buluşma alanı olan Red Bull 64 Bars, ikinci sezonuyla da Mart ayında Türkçe Rap ve Hip Hop severlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni