Palladium Ataşehir AVM, şubat ayında da çocuklar için renkli atölyelere ev sahipliği yapacak

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Palladium Ataşehir AVM, şubat ayında eğlenceli ve öğretici atölyelerle minik ziyaretçilerin içlerindeki sanatçıyı ya da bilim insanını keşfedebilmesine imkân sağlayacak.

Çocuklar, atölyelere hiçbir ücret ödemeden katılabilecek.

Keyifli bir alışveriş deneyiminin ve eğlenceli anların değişmeyen adresi olan Ataşehir bölgesinin cazibe merkezi Palladium Ataşehir AVM, şubat ayında birbirinden eğlenceli atölyelerle minik ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Çocuklar 4-26 Şubat tarihleri arasında geçekleşecek atölyelerle eğlenceli ve öğretici zamanlar geçirecek. 4 Şubat’ta Kil Atölyesi, 5 Şubat’ta Ebru Atölyesi, 11 Şubat’ta Kokulu Sabun Atölyesi, 12 Şubat’ta Mutfakta Bilim Atölyesi, 18-19 Şubat’ta Slime Yapım Atölyesi, 25 Şubat’ta Jel Mum Yapım Atölyesi, 26 Şubat’ta ise Ahşap Çam Ağacı ve Yapay Kar Atölyesi Palladium Ataşehir AVM’de minik ziyaretçileri bekliyor. Şubat ayında gerçekleşecek tüm atölyelere kontenjanlar sınırlı olup, beş seans halinde gerçekleşecek ve 4 yaşın üzerindeki çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni