Oyunda daha fazlasını isteyenlerin tercihi: Acer Nitro 5

Oyun tutkunlarının en yeni oyunları keşfederken ve videolarını montajlarken duyacakları ihtiyaçlar doğrultusunda, titizlikle tasarlanan Acer Nitro 5, gelişmiş donanım özellikleri ile beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Nitro 5, güçlü ses özellikleri, çift fanlı soğutma sistemi, zengin bağlantı seçenekleri ve bol depolama alanı ile rekabetçi oyunculara sorunsuz bir oyun deneyimi için gerekli tüm gücü sağlıyor.

 

AMD Ryzen™ 7 6800H işlemci ve NVDIA RTX 3050Ti GPU’dan güç alan Acer Nitro 5 (AN515-46), hız ve performans açısından üst düzey bir dizüstü oyun bilgisayarı. Isınmadan sessiz bir şekilde çalışan güçlü işlemcisi ihtiyacınız olan tüm performansı sağlarken, pil ömrünü uzatan akıllı güç yönetimi ve yapay zekâ destekli yerleşik gürültü engelleme özellikleriyle oyunların tadını akıcı bir şekilde çıkarabiliyorsunuz.

 

En zorlu oyunlarda sorunsuz bir oyun deneyimi

15,6 inç büyüklüğünde IPS Full HD ekrana sahip olan cihaz, oyunculara en zorlu oyunlarda sorunsuz bir oyun deneyimi için gerekli tüm gücü sağlıyor. Sahip olduğu 144 Hz yenileme hızı ile cihaz bulanık olmayan ve yırtılmayan sürükleyici görüntüler sunuyor. Acer Nitro 5, ağır yük altında verimli soğutma için yenilikçi termal çözümlere sahip. Cihaz, çift fan sistemi ve stratejik yerleştirilen dört hava çıkışı sayesinde hep serin kalıyor. Isı yönetimini gerçek zamanlı olarak bizzat gözlemlemek ve yönetmek isteyen kullanıcılar ise NitroSense™ ile fan hızını ayarlayabiliyor. 

 

Güçlü ses özellikleri rekabette avantaj sağlıyor 

Nitro 5, sahip olduğu 2 W kapasiteli çift hoparlörü ile yüksek kalite sunan ses özellikleri ile hem rekabette avantaj sağlıyor hem de daha sürükleyici bir deneyim vadediyor. DTS:X® Ultra özelliği sayesinde sesler net şekilde, 3 boyutlu uzamsal ses düzeniyle iletiliyor. Böylece oyunda seslerin tam olarak nereden geldiğini ve de rakiplerinizin hareketlerini en ince ayrıntısına kadar duyabiliyorsunuz. Acer’ın NitroSense özelliği, bilgisayarınızın işlemci ve ekran kartı performansını gerçek zamanlı izleme ve kontrol etme imkânı sağlıyor. Sıcaklık, fan hızları ve daha birçok farklı veriyi içeren sistem bilgilerinizi gerçek zamanlı olarak izleyip kontrol edebilir, önceden ayarlanmış soğutma modları arasından seçim yapma veya kendi modlarınızı NitroSense anahtarı ile özelleştirebilir, TrueHarmony™'deki altı farklı ses moduna erişip, yapışkan tuşları açıp kapatabilirsiniz. WASD ve ok tuşlarının kolayca görülebilmesi için belirgin hale getirildiği cihazın, kırmızı ışıklı klavyesi ile ortama renk katmak mümkün.

 

Bol depolama alanı ve zengin bağlantı seçenekleri

2 kg ağırlığındaki cihaz, sade ve şık tasarımlı kasası ile dikkat çekiyor. Bilgisayarlarda HDMI 2.1 bağlantısı haricinde 1 adet USB 3.2 Nesil 1 Tip A, 2 adet USB 3.2 Nesil 2 Tip A ve 1 adet USB 3.2 Nesil 2 Tip C olmak üzere dört adet USB bağlantı noktası yer alıyor. Nitro 5’in CPU/GPU kombinasyonu, 16 GB DDR4 RAM ve sahip olduğu 512 GB SSD ile gelen bol depolama alanı, Killer E2600 ve Wi-Fi 6E bağlantıların getirdiği güçlü ağ performansı ile tamamlanıyor.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Nitro 5 (AN515-46) vatanbilgisayar üzerinde 27.499 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni