İzmirli fotoğrafçıların eserleri MÖTBE'de görücüye çıktı

EgeArt “Minimal Fotoğraf Sergisi” sanatseverlerle buluştu

Ege Üniversitesinde 9. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında düzenlenen “Minimal Fotoğraf Sergisi”nin açılışı Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde gerçekleşti. Serginin açılışına Sergi Koordinatörü EÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zuhal Özel Sağlamtimur, EgeArt Küratörü Doç. Dr. Dizar Ercivan Zercinci, eserleri sergilenen sanatçılar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sergiyi İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) ile iş birliği içinde gerçekleştirdiklerini belirten EÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zuhal Özel Sağlamtimur, “Sergimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca EgeArt düzenleme kurulumuza ve İFOD Dernek Başkanı Seda Şengök’e de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dijitalleşen dünyada sanat konusunda konuşan Doç. Dr. Dizar Ercivan Zencinci, “Sanata olan tutkumuzu geleneğe dönüştürdüğümüz bu anlamlı günde bizlerle birlikte olan tüm sanatsever konuklarımızı en içten duygularımla selamlıyorum. Bu yıl sanatı dijitalleşen dünyada sanat temasıyla yansıtacağımız bu etkinliğe ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ile İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği iş birliğiyle gerçekleşen, 31 İzmirli sanatçımızın eserlerinden oluşan sergimizde keyifli anlar geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Sergi sonunda eserleri sergilenen sanatçılara Prof. Dr. Zuhal özel Sağlamtimur ve Doç. Dr. Dizar Ercivan Zencinci tarafından katılım belgeleri verildi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni