HUAWEI Online Mağaza’da Yılbaşı Kampanyaları başladı

HUAWEI, Online Mağaza’sında Yılbaşı Kampanyası kapsamında birçok ürün grubunda büyük indirim fırsatları ve kampanyalar sunuyor.

 

Dünyanın en iyi mobil kamerasına sahip HUAWEI Mate 50 Pro telefonlar, cam ve vegan deri olmak üzere iki farklı türde arka kapakla geliyor. Cam kapak, telefona farklı ve zarif bir görünüm kazandıran Gümüş ve Siyah olmak üzere iki renkte mevcut. Vegan deri versiyonu, güneşin parlak ışınlarından esinlenerek Turuncu renge sahip. Ayrıca turuncu renkli vegan deri versiyonda, İsviçre'nin SGS'sinin beş yıldızlı cam düşme direnci sertifikasına sahip Kunlun Glass ekran koruma sistemi kullanılıyor. HUAWEI Mate 50 Pro telefonlar ayrıca su altında 6 metreye kadar IP68 dereceli su direncini destekleyerek ıslak ve tozlu ortamların üstesinden kolayca gelmelerini sağlıyor. Mate50 Pro, 33.999 TL (Siyah ve Gümüş) ve 38.999 TL (Turuncu) olarak belirlenen kampanya fiyatlarına ek olarak, 3.499 TL değerindeki Watch Fit 2 hediyesiyle, ayrıca 1.500 TL sepet indirimiyle sunuluyor.

 

Tablet ve PC arasında Çoklu Ekran İş Birliğini son kullanıcılara getiren HarmonyOS 2 tabanlı HUAWEI MatePad 11, PC ve akıllı telefon arasındaki duvarları tamamen yıkıyor ve tüketicilere benzersiz, yenilikçi bir deneyim sunan bir “Süper Cihaz” oluşturmalarını sağlıyor. Akıllı telefon-tablet Çoklu Ekran İş Birliği, HUAWEI'nin dağıtılmış teknolojisinden yararlanarak akıllı telefonlar ve tabletler arasındaki engelleri sistem düzeyinde tamamen ortadan kaldırdığı için iki cihaz arasında iş birliği ve veri aktarımı sağlıyor. Ayrıca tabletin klavyesi, ekranı ve hoparlörleri de akıllı telefon için çevre birimleri olarak kullanılabiliyor. MatePad 11, 1.699 TL değerindeki Klavye, 1.499 TL değerindeki Kalem ve 999 TL değerindeki Mouse hediyesi ile 7.499 TL kampanya fiyatıyla tüketicilere sunuluyor.

 

HUAWEI Watch Fit 2 ailesi, kusursuz biçim ve olağanüstü işlevin mükemmel kombinasyonunu yepyeni bir düzeye taşıyor. 1,74 inç yuvarlatılmış dikdörtgen ekranıyla, daha da etkileşimli, sezgisel bir deneyim için yeni satranç tahtası arayüz tasarımıyla orijinal HUAWEI Watch Fit’in arayüz tasarımını devralıyor. Önceki modellerden farklı olarak HUAWEI Watch Fit 2 dahili hoparlörüyle kullanıcıların akıllı telefonlarını ellerine bile almadan Bluetooth üzerinden telefonla konuşmalarını kolaylaştırıyor. Watch Fit 2 Gümüş, 3.499 TL fiyatı haricinde ayrıca 999 TL değerindeki FreeBuds SE hediyesi ile kampanya dahilinde sunuluyor. Ek olarak 599 TL değerindeki kayış 99 TL’ye alınabiliyor.

 

HUAWEI MateBook 16 R7, çok ince çerçeveli bir FullView Ekrana sahip. Yüksek ekran-gövde oranı aynı zamanda HUAWEI MateBook 16'ya görüntüleme alanında yüzde 13,7 artış sağladı. Böylece 16 inçlik bir dizüstü bilgisayar ekranını geleneksel 15,6 inçlik bir dizüstü bilgisayar gövdesine sığdırmayı başardı. MateBook 16 R7, gücünü AMD’nin gelişmiş R7 işlemcilerinden alıyor. MateBook 16 R7, 3.799 TL değerindeki MatePad T10s 64, 999 TL değerindeki CD23 Mouse, 999 TL değerindeki Swift Sırt Çantası, 1.999 TL değerindeki Kablosuz Klavye ile birlikte 32.795 TL yerine 23.999 TL fiyatla kampanyada yer alıyor.

 

HUAWEI MatePad Pro kullanıcılara daha akıllı bir tablet deneyimi getiriyor ve PC benzeri bir deneyim sunarak tablet ürünlerinin yaratıcılığını ve üretkenliğini daha da artırıyor. Uygulama Çoklayıcı ve Çoklu Pencere desteği gibi özellikler, birden çok görevin aynı anda işlenmesini sağlıyor. Ek olarak, HUAWEI M-Pencil ve akıllı manyetik klavye, kullanıcılara ofis, yaratıcı ve çalışma senaryoları arasında geçiş yaparken çok yönlülük sağlıyor. MatePad Pro 12.6, 2.999 TL değerindeki Sound Joy, 1.699 TL değerindeki Klavye, 1.499 TL değerindeki Kalem, 999 TL değerindeki Swift Çanta ve 1.999 TL değerindeki Mouse GT paketi sadece 99 TL fark ile sunuluyor.

 

Yeni nesil HUAWEI MateBook X Pro, yüzde 92,5 ekran gövde oranına sahip 14,2 inç HUAWEI Gerçek Renkli FullView Ekran ile donatıldı. 90 Hz'e kadar yenileme hızını ve 10 noktalı çoklu dokunmayı desteklerken, keyifli bir izleme deneyimi için canlı renkler sunan HUAWEI MateBook X Pro, ofis işleri ve ötesinde ihtiyaç duyulan güçlü performansı sunmaya yönelik tasarlandı. HUAWEI MateBook X Pro, kullanıcıların sorunsuz iş birliği için birden fazla cihazı birbirine bağlaması yönünde daha sezgisel bir yol sunan Süper Cihaz'ı da barındırıyor. Ayrıca yeni HUAWEI Free Touch dokunmatik yüzey, yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarın sunduğu kullanıcı deneyimini daha da yükseltiyor. MateBook X Pro, 9999 TL değerindeki MateView 28", 1499 TL değerindeki Klasik Sırt Çantası, 1999 TL değerindeki Slim Klavye ve 1999 TL değerindeki Mouse GT hediye ile birlikte 49999 TL fiyatla tüketiciler ile buluşuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni