Hepsiburada’nın özel indirimler sunan “Teknolojide Aksesuar Günleri” için geri sayım başladı

Türkiye'nin Hepsiburada'sı, teknoloji severlere çok özel fiyatlarla kaçırılmayacak fırsatlar sunan Teknolojide Aksesuar Günleri’ni duyurdu. 17-19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek kampanya kapsamında seçkin markaların akıllı saat, kablosuz kulaklık ve hoparlör ürünleri büyük indirimlerle satışa sunulacak.

 

Türkiye'nin 'En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası' Hepsiburada, teknoloji tutkunlarını sevindirecek özel fiyatlar ve kaçırılmayacak fırsatlarla dolu yeni kampanyasını duyurdu.

 

17-19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek “Aksesuar Günleri” kapsamında Huawei, JBL, Samsung, Spigen ve Anker marka aksesuar ürünleri özel fiyatlarla satılacak. Aktif ve sportif hayat tarzına sahip olanların ilgisini çekecek Huawei Watch Fit 2 akıllı saatin yanı sıra, Aksesuar Günleri’nin ilgi çeken bir başka ürünü ise JBL Go 3 taşınabilir Bluetooth hoparlör olacak. 

 

Sportif ve şık giyim tarzıyla uyumlu akıllı saat arayışında olanlar için ise Samsung Galaxy Watch 4 geliyor! Göz alıcı Classic Silver model Samsung akıllı saat de özel fiyatıyla kampanya kapsamında sunulacak. 

 

Fiyat/performans dengesinde başarılı ses ürünleriyle tanınan Anker, Aksesuar Günleri’nde iki özel ürünüyle yer alıyor. Çok avantajlı fiyatıyla satılacak olan SoundCore R100 TWS kablosuz kulaklığın yanı sıra, Anker’in Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth hoparlörü de kampanyada yer alacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni