Günlük kullanımda ihtiyacınız olan her şey, Acer Aspire C22 hepsi bir arada bilgisayarda buluştu

Acer Aspire C22, alandan tasarruf sağlayan şık tasarımı, ultra ince çerçevesi ve güçlü performans özellikleri ile günlük kullanımda ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir cihazda harika bir bilgisayar deneyimi ile sunuyor. FHD ekran ve 1080p FHD web kamerası ile günümüzün önemli bir parçası haline gelmiş görüntülü aramalarda kusursuz bir görüntüleme deneyimi sunan hepsi bir arada bilgisayar, düzenli kablo yönetim imkânı sunarak tüm çalışma alanlarında dikkat dağıtıcı unsurların önüne geçiyor. Acer Aspire C22-1600, Intel® Celereon® N4505 işlemciden güç alıyor. 

 

Hepsi bir arada şık tasarım, karmaşık kabloları ortadan kaldırıyor

Öğrenciler, ev kullanıcıları ve aileler için günlük kullanıma göre optimize edilmiş Aspire C22 şık ve ince tasarım detayları ve kolay kurulumu ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak bir bilgisayar deneyimi sunuyor. Cihazın, siyah ve altın rengi kaplamaya sahip 7,5 mm'lik ultra ince hepsi bir arada tasarımı karmaşık kabloları ortadan kaldırıp yer tasarrufu sağlayarak derli toplu bir görünüm sunuyor ve tüm çalışma alanlarında dikkat dağıtıcı unsurların önüne geçiyor.

 

Acer C22 serisi, 21 inç büyüklüğünde FHD ekranı ile son derece net ve gerçekçi görüntüler sunuyor.Yüksek ekran gövde oranı ile ekran deneyimine yeni bir boyut katan cihazın, 1080p FHD web kamerası, günümüzün önemli bir parçası haline gelmiş görüntülü aramalarda keskinlik sunuyor. Ayrıca, rahat kullanım için tasarlanmış kullanışlı web kamerası kapağı ile aile yaşamınızın mahremiyetini de koruyor. Aspire C22, iki stereo mikrofon sayesinde aileniz ve arkadaşlarınızla aranızda mesafe yokmuş gibi görüşmenizi sağlıyor. Hepsi bir arada bilgisayar, sahip olduğu Intel UHD Graphics grafik kartı sayesinde güncel içerikleri kolayca düzenlemeyi sağlıyor. Cihazda yer alan 4 GB DDR4 RAM ve 256 GB SSD kombinasyonu uygulamaları seri bir şekilde çalıştırmanın yanı sıra, fotoğraf ve video düzenleme için de yeterli alan sağlayarak, sorunsuz bir çalışma deneyimi sunuyor.

 

Zengin bağlantı seçenekleri dikkat çekiyor

Acer Aspire C22, çeşitli bağlantı noktası seçenekleri yanında ağ girişi ve ses giriş-çıkışları ile zengin bir bağlantı deneyimi ile geliyor. Cihaza, HDMI bağlantı noktasını kullanarak ekstra bir ekran ekleyebiliyorsunuz. 1 adet USB 2.0 Tip A, 1 adet USB 3.2 Nesil 1 Tip A ve 2 adet USB 3.2 Nesil 2 Tip A olmak üzere toplamda dört USB bağlantı noktası ile hepsi bir arada bilgisayara ekstra çevre birimleri de bağlamak mümkün. Aspire C22, çalışma masası üzerinde minimum yer kaplıyor ve istendiğinde kolayca yerini değiştirebilmeniz için konforlu bir kullanım deneyimi veriyor. Ayrıca Acer Aspire C22’nin (-5 ila –25°) eğilebilir ekranında yer alan Acer BlueLightShield™ teknolojisi, renk tonunu ve parlaklığı ayarlayarak zararlı olabilecek mavi ışığı azaltıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni