Acer Chromebook Spin 511, öğrencilere tüm gün üretkenlik sunuyor

Acer Chromebook Spin 511 dizüstü bilgisayar, üretkenliği destekleyen gelişmiş performans özellikleri ile öğrenciler için ideal bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Cihaz, dokunmatik ekranı, 4 farklı kullanım modu, kamerası, düşük güç tüketen işlemcisi, askeri standartlara göre test edilmiş dayanıklı gövdesi ve uzun pil ömrüyle öğrencilerin günlük kullanımda hayatını kolaylaştırıyor.

 

Acer’ın geniş Chromebook ürün ailesi içerisinde öne çıkan cihazlardan Acer Chromebook 511 (R752T-C5Y6), dersleri, projeleri ve hareket halinde kullanımları için bir Chromebook arayan öğrenciler için tasarlandı. Acer Chromebook 511’e güç veren dört çekirdekli Intel Celeron N4120 işlemcinin performans özellikleri sayesinde grafik ağırlıklı okul projeleri daha kusursuz çalışırken görevler de daha hızlı gerçekleştiriliyor. Ayrıca bu işlemcisi ile düşük güç tüketimi ve hızlı tepki veren yazılımlar mümkün hale geliyor.

 

Tüm gün çalışmak üzere tasarlanmış pil sayesinde şarj cihazları evde kalıyor

Kapaklı, tablet, ekran ve çadır olmak üzere Acer Chromebook Spin 511’in 4 farklı kullanım modu öğrencilerin birçok farklı durumda çalışmalarını ve doğru konumu bulmakta asla zorlanmamalarını sağlıyor. İsteğe bağlı Wacom EMR kalemi ile öğrenciler cihazın 11,6 inçlik ekranında notlar alabiliyor, projeler oluşturabiliyor, fikirlerini yazabiliyor, uygulamalar ve web sayfalarıyla doğal bir şekilde etkileşime geçebiliyor. Ayrıca kalemi özel yuvasında güvenle saklamak da mümkün. 

 

Askeri standartlara (MIL-STD 810G) göre test edilmiş Acer Chromebook Spin 511, darbelere dayanıklı gövdesi sayesinde çocukların günlük çarpma ve düşürmelerine dayanıklı olmasıyla da dikkat çekiyor. Cihaz, darbe emici kauçuk koruma ve güçlendirilmiş petek tasarımı sayesinde 122 cm yüksekten düşmeye ve 60 kg basınca dayanabiliyor. 10 saate kadar çalışma süresi sağlayan pili ile günlük işlerinizin üstesinden kolaylıkla gelebileceğiniz dizüstü bilgisayar sadece 1,26 kg ağırlığı ile dikkat çekiyor. Tüm gün çalışmak üzere tasarlanmış bu güçlü pil sayesinde öğrenciler, şarj cihazını evde bırakarak ağırlıktan kurtulabiliyorlar.

 

Chrome OS’in yetenekleri öğrencilerin hayatını kolaylaştırıyor

Öğrenciler, Spin 511 ile yüksek kablosuz hızları sunan bir standart olan MU-MIMO (Çok Kullanıcılı Çok Giriş, Çok Çıkış) ile hızlı ve güvenilir Gigabit Wi-Fi bağlantısına kavuşuyor. MU-MIMO standardı aynı anda daha çok sayıda kablosuz cihaza destek vererek daha yüksek kablosuz bağlantı hızlarına ulaşmayı sağlıyor.

 

Acer Spin 511’de öğrencileri Chrome OS’in birçok gelişmiş performans özelliği de bekliyor. Hızlı açılış süreleri, kullanım kolaylığı, sıkı güvenlik, uzun pil ömrü ve kullanıma hazır Google Play™, bunlardan yalnızca bazıları. Chrome OS’nın hızlı açılış süresi sayesinde cihazda daha hızlı çalışmaya başlayabildiğiniz gibi, basitleştirilmiş arayüzü öğrenmek de son derece kolay. Otomatik olarak güncellenen Chrome OS, öğrencileri virüsler ve zararlı yazılımlar gibi sürekli değişen tehditlere karşı koruyor. Chromebook Spin 511, 8 GB LPDDR RAM ve 64 GB depolama ile geliyor. Ayrıca iki adet USB 3.1 Gen 1 girişi ve bir adet USB Type-C™ yer alan modelde çevre birimleri bağlamak için de Bluetooth® 5.0 özelliği var.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni