32. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı!

Lüleburgaz’da her yıl büyük bir coşkuya sahne olan ve karnaval havasında geçen, bu yıl 32’ncisi düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği coşkuyla başladı. Binlerce çocuğun sahne gösterilerinden çadır etkinliklerine kadar çok sayıda alanda 4 gün boyunca eğleneceği şenlik, Şenlik Meşalesi’nin yakılmasıyla başladı.

Lüleburgaz’da 31 yıldır aralıksız devam eden, bu yıl 32’ncisine ev sahipliği yapılan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı. Kırgızistan ve Bulgaristan’dan da gösteri ekiplerinin yer aldığı şenlik, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Çınar Karaman’ın Şenlik Meşalesi’ni yakmasıyla başladı.

Dolu dolu program

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 32. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde 50’ye yakın etkinlik çadırının yanı sıra 100’den fazla gösteri ekibi sahne performansıyla yer alacak. Lüleburgaz Belediyesi’nin Sevgi Korosu ile Çoksesli Çocuk Korosu’nun da sahne alacağı gösterilerde Kırgızistan ve Bulgaristan’dan da konuk ekipler yer alacak. Çocuklar, 26 Nisan’a kadar dolu dolu bir etkinlik programıyla eğlenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni